Stiri mondene

Pepe şi-ar fi agresat fosta soţia în plină stradă!

Pepe și Raluca Pastramă
Pepe și Raluca Pastramă [Sursa foto: Instagram]
În plin proces de divorț se pare că artistul ar fi agresat-o pe soția lui chiar în fața celor două fetițe.

După ce a anunțat că va divorța de femeia care i-a dăruit două fetițe, se pare că Pepe a greșit din nou. Artistul ar fi agresat-o pe fosta lui soție în parcarea stadionului Dinamo, acolo unde fetițele fac tenis. Potrivit unor surse, este foarte posibil ca agresiunea să se fi petrecut chiar în fața celor două fetițe. De acolo, Raluca Pastramă s-a dus direct la poliție unde a cerut un ordin de restricție.

„Episodul de violență s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feței și s-a dus direct la poliție, la secția 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecție provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează.

Dupa cele 5 zile, ordinul de protecție se poate prelungi în instanță, pâna la 6 luni"
, au declarat surse din Poliție pentru Click!.

Contacat de Click! Pepe nu a vrut să comenteze subiectul sub nicio formă.

Pepe și Raluca Pastramă
Pepe și Raluca Pastramă[Sursa foto: Instagram]

Prima reacție a poliției după ce Pepe și-ar fi bătut fosta soție 

„La data de 19.11.2020,

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București- Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, se arată în comunicatul Poliției. 

În urmă cu doar câteva săptămâni Pepe anunța printr-un vlog pe YouTube că el și soția sa nu mai formează un cuplu. La acea vreme artistul spunea că se înțeleg foarte bine și vor rămâni prieteni de dragul celor două fetițe ale lor.