Stiri mondene

Soția lui Pepe a spus de ce nu a vrut să apară mai des în presă: „Aș avea multe de spus...”

Pepe și Raluca Pastramă
Raluca, soția lui Pepe, a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața personală și nu prea a avut apariții în presă.

Raluca Pastramă a fost soția a lui Pepe timp de opt ani de zile, iar aseară artistul a anunțat că cei doi nu mai formează un cuplu și vor divorța curând. Soția lui Pepe a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața personală și de puține ori a avut apariții în public. Invitată în cadrul emisiunii online a soțului ei, Raluca a recunoscut și ea că a stat departe de ochii lumii, dar cu toate acestea, parcă uneori ar fi simțit nevoia să vorbească mai mult. 

Pepe și Raluca Pastramă

„Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze”, a spus Raluca Pastramă. 

Raluca Pastramă a expus motivul pentru care a decis să stea departe de ochii lumii

Raluca a mai spus tot în cadrul emisiunii lui Pepe că a preferat siguranța că nu va supăra pe nimeni prin declarațiile ei și nu-i vor fi răstălmăcite cuvintele. 

Pepe și Raluca Pastramă

„Mi-aș dori așa. Sunt multe lucruri pe care aș vrea să le împart. Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație, îmi place să vorbesc. Sunt un om super deschis și cu vorbele la mine întotdeauna. Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine. De-asta niciciodată nu am vrut să dau nici interviuri și mi-a fost cumva frică să răspund, că întotdeauna cuvintele îmi erau răstălmăcite și am zis că mai bine tac, ca să fiu în siguranță și să nu mai stau să mă supăr când începe lumea să mă judece pentru ce spun”, a mai adăugat Raluca Pastramă.