Stiri

Pepe a fost provocat de Lora să cânte „Corazon Partio” și a acceptat, însă târziu și-a dat seama ce spun versurile piesei

Pepe a fost provocat de Lora să cânte „Corazon Partio”
Pepe a susținut alături de Lora un concert online pe pagina lui de YouTube.

Pentru că este pandemie și concertele sunt interzise, unii artiști și-au pus creativitatea la bătaie și s-au reprofilat în această perioadă. Unul dintre artiștii care au decis să nu lase timpul să treacă fără a face ceva este Pepe. Artistul a pus la cale o serie de concerte online la care a avut invitați și alți colegi de breaslă. 

Citeste si: Destinul senzațional al avocatului rupt în bătaie de Pepe! Ce lovitură a dat bărbatul, la două zile după ce artistul și-a anunțat divorțul! EXCLUSIV

Pepe a fost provocat de Lora să cânte „Corazon Partio”

Una dintre invitatele lui a fost Lora, iar la un moment dat artista l-a provocat să cânte o melodie care i-a stârnit amintiri cântărețului.

Reacția lui Pepe când a fost provocat să cânte „Corazon Partio” 

Așa cum bine știm, Pepe a anunțat în urmă cu doar câteva săptămâni că el și soția sa, Raluca, o vor lua pe drumuri separate. Astfel că, în momentul în care a fost provocat să interpreteze o piesă de dragoste emoționantă, artistul a realizat ce transmit versurile și a reacționat în consecință. 

Pepe a fost provocat de Lora să cânte „Corazon Partio”

„`Corazon Partio`, a zis Lora să cântăm. Mamă, acum îmi dau seama, Corason par Tio, ce înseamnă. Abia acum îmi asum textul piesei și de acum îmi dau seama că orice piesă cânt din repertoriul meu în ultimii 21 de ani... cineva interpretează. Ce vrei dacă am niște premoniții în viață”, a spus Pepe.