Stiri mondene

Cum a reacționat Cătălin Măruță când a aflat de divorțul finului săi, Pepe: „Regret că s-a ajuns aici”

Cum a reacționat Cătălin Măruță când a aflat de divorțul finului săi, Pepe: „Regret că s-a ajuns aici”
Cătălin Măruță, nașul de cununie al lui Pepe, a avut o primă reacție în emisiunea sa, după ce a aflat că relația finilor lui s-a destrămat.

Pe pe și Raluca Pastramă au avut o relație cu urcușuri și coborâșuri pe care au încercat din toate puterile să o țină cât mai departe de ochii curioși ai presei. Ulterior, în cadrul unui interviu, Raluca a și spus că nu a avut apariții dese în fața camerelor de filmat tocmai pentru că i-a fost teamă de modul în care unii oameni din presă ar putea răstălmăci cuvintele ei.

Pepe și Raluca au fost conduși la altar de Andra și Cătălin Măruță și au fost foarte triști să afle că finii lor nu mai sunt împreună.

„Din păcate, așa e viața. Și cu bune și cu rele, dar Pepe a avut-o invitată și pe Raluca la o întâlnire pe Youtube, pe canlul lui, la Bar Online, iar discuția lor a fost extrem de interesantă și am văzut că foarte mulți au speculat că relația lor era oarecum încă de atunci stabilită la vedere”, a spus Cătălin Măruță în cadrul emisiunii pe care o prezintă. 

Raluca Pastramă a dat de înțeles într-un interviu că îl bănuia pe Pepe de infidelitate 

„Eu am fost un om puternic și am făcut față multor situații grele”, a spus Raluca în emisiunea online a lui Pepe. 

De asemenea, Raluca a mai spus în cadrul emisiunii lui Pepe, mai în glumă, mai în serios, că nu are încredere în soțul ei.

„Eu nu am parola lui de la telefon. Dacă îi scrie vreuna, apare „Notificare”, nu apare numic pe ecran, ca idee. Știi cum e? Când te înhami într-o situație, ca să fie bine...”

„Ce, mă, greșesc eu cu ceva?”, a intervenit Pepe. „Zici că e ca și cum tu mă cam ierți”

Raluca Pastramă: Păi te cam iert.

Pepe: Nu are motive să fie geloasă pentru că nu am greșit și nu o să greșesc în viața mea. Unde să găsesc eu ce am acasă?

Raluca Pastramă: Am învățat de la mama că cel mai bine este să păstrezi liniștea și să nu cauți nod în papură că știi cum e? Găsești. Asta este viața, nu ai ce să faci, tentații sunt peste tot, dar prioriatre sunt familia mea, copiii mei și liniștea casei mele.

Prima reacție a lui Cătălin Măruță în contextul divorțului finului său 

,,Pepe a anunţat aseară separarea de Raluca şi că divorţul este inevitabil. Stiţi bine ce relaţie specială avem, nu pot să spun decât că regret că s-a ajuns aici, dar totodată nu pot să nu remarc faptul că au încheiat o căsnicie cu mult mai multe bune decât rele, într-un mod extrem de civilizat. Pepe, Raluca, indiferent de ce se va întâmpla cu voi, eu rămân naşul vostru şi oricând veţi avea nevoie de mine, să nu uitaţi, să îmi daţi un telefon, să vorbim sau să bem o cafea, aşa cum am făcut şi în ultima perioadă. Să stăm de vorbă, să stăm la povești, vă voi sprijini cum o să pot şi lucrul acesta o să fie necondiţionat”, a fost mesajul transmis de  Cătălin Măruță  finilor săi și publicului.