Stiri mondene

Pedro Pascal din ”Game of Thrones” este infectat cu o boală teribilă! Iată ce se întâmplă cu celebrul actor

Pedro Pascal din ”Game of Thrones” este infectat cu o boală teribilă! Iată ce se întâmplă cu celebrul actor
Pedro Pascal din ”Game of Thrones” este infectat cu o boală teribilă [Sursa foto: Instagram/ Hepta]
Pedro Pascal, probleme de sănătate în urma interacțiunii cu fanii ”Game of Thrones”. Boala actorului are legătură cu personajul interpretat în celebrul serial.

Pedro Pascal a făcut furori în serialul de succes ”Game of Thrones”, iar decesul personajului său a fost cu siguranță unul dintre cele mai intense momente. Din păcate, celebrul actor, în vârstă de 48 de ani, s-a ales cu o boală destul de gravă în urma interacțiunilor sale cu fanii, care au insistat să îi atingă fața. Recent, actorul a făcut o serie de mărturisire despre starea sa la „The Hollywood Reporter”, împreună cu alți actori.

Iată ce se întâmplă acum cu vedeta. 

Citește și: "Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața". Connect-R, motivul real al divorțului de Misha. Artistul recunoaște că a înșelat-o de mai multe ori

Pedro Pascal din ”Game of Thrones” este infectat cu o boală teribilă! Iată ce se întâmplă cu celebrul actor
Pedro Pascal[Sursa foto: Hepta]

Citește și: Carlos Vives explică reacția controversată după ce a fost acuzat că a trădat-o mișelește pe Shakira

Pedro Pascal s-a ales cu o infecție după interacțiunea cu fanii ”Game of Thrones”

Pedro Pascal a recunoscut că a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a căpătat o boală oculară în urma succesului enorm al seriei ”Game of Thrones”. „Am căpătat-o după ce mi-am lăsat fanii să-mi pună degetele peste ochi”,  a mărturisit actorul. 

Pedro Pascal din ”Game of Thrones” este infectat cu o boală teribilă! Iată ce se întâmplă cu celebrul actor
Pedro Pascal din ”Game of Thrones”[Sursa foto: Instagram]

Pedro Pascal a dezvăluit că s-a ales cu o infecție urâtă ca urmare a faptului că și-a lăsat fanii să-i acopere ochii cu degetele, așa cum se întâmplă în scena decesului lui Oberyn Martell, personaj pe care acesta

l-a interpretat. Pedro a vorbit despre experiențele sale preferate, pe care le-a avut interacționând cu fanii personajului său și a întregului serial, alături de Kieran Culkin, Jeff Bridges, Michael Imperioli, Evan Peters și Damson Idris.

Citește și: Cum se înţelege Gina Pistol cu soacra sa? Mama lui Smiley a dezvăluit totul: "Din păcate, o iubesc așa cum este. Nu trăiește cu noi"

„Îmi amintesc, la început, din cauza modului în care personajul meu (Oberyn Martell) a murit, oamenii erau foarte încântați să-și facă selfie-uri cu degetele mari pe ochi”, a explicat el în timp ce toată lumea din jurul lui râdea. Din păcate pentru celebrul actor, acest gest a provocat o infecție gravă la nivelul ochilor. 

Oberyn Martell este personajul interpretat de Pedro Pascal în cel de-al patrulea sezon al cunoscutului serial de televiziune ”Game of Thrones” și a fost brutal executat într-un duel de viață și de moarte cu Gregor „The Mountain” Clegane. În scena cutremutătoare, adversarul său l-a prins de cap, băgându-i degetele mari în ochi înainte de a-și folosi puterea supraomenească pentru a-i sparge în cele din urmă craniul.

„Am fost atât de încântat și fericit de succesul avut de personajul meu în serial, că i-am lăsat! În New York și în toate locurile! Și apoi îmi amintesc că am avut o infecție la ochi”, a mai adăugat actorul.