Stiri mondene

Cum se înţelege Gina Pistol cu soacra sa? Mama lui Smiley a dezvăluit totul: "Din păcate, o iubesc așa cum este. Nu trăiește cu noi"

Cum se înţelege Gina Pistol cu soacra sa
Cum se înţelege Gina Pistol cu soacra sa
Ioana Maria, mama lui Smiley, a dezvăluit cum se înțelege cu nora sa, Gina Pistol. Soacra vedetei și-a spus părerea despre ea, fără nicio reținere.

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit sâmbătă, 27 mai, evenimentul fiind unul de-a dreptul spectaculos. Cei mai fericiți au fost părinții artistului, care și-au dorit foarte mult ca fiul lor să oficializeze relația și în fața lui Dumnezeu. Ioana Maria a vorbit despre Gina Pistol și a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. Chiar dacă nu locuiește în aceeași casă cu ea, mama lui Smiley este sigură că nora ei este o femeie gospodină.

Soacra vedetei a declarat că este foarte bucuroasă de alegerea fiului său și extraordinar de fericită pentru că are o nepoțică. De altfel, ea își dorește ca relația ei cu Gina să fie asemenea celei dintre mamă și fiică. 

 „Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. (…)

Sunt o bunică care și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră. Suntem fericiți”
, a spus mama lui Smiley, despre Gina Pistol, pentru  unica.ro.

Cum se înţelege Gina Pistol cu soacra sa
Smiley și Gina Pistol

Citește și: Cine a organizat nunta lui Smiley cu Gina Pistol? Soția artistului nu s-a ferit să dezvăluie numele celor care au reușit să creeze magie în cea mai importantă zi: "Au desenat alături de noi povestea acestei zile"

Ce sfaturi au avut părinții lui Smiley pentru proaspeții căsătoriți

Mama artistului a declarat în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea La Măruță, că a așteptat mult timp ca fiul său și Gina Pistol să facă nunta. Cei doi au relație de aproximativ șapte ani, dar femeia voia ca totul să fie ca la carte.

Cum se înţelege Gina Pistol cu soacra sa
Smiley și Gina Pistol

Acum are toate motivele de bucurie și le-a oferit câteva sfaturi proaspeților căsătoriți. 

Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității, să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”, a transmis ea pentru Gina Pistol și Smiley.

Citește și: Cât a costat prima rochie de mireasă a Ginei Pistol! Vedeta a scos din buzunar o suma impresionantă pentru apariția desprinsă din basme

„Cel mai frumos moment pentru mine a fost momentul în care au spus DA. (…) Eu le doresc sănătate, fericire, iubire, înțelegere și respect reciproc”, a adăugat și tatăl artistului, vizibil emoționant.