Stiri

Pe urmele lui Moş Crăciun: Google a lansat Santa Tracker

Google a lansat Santa Tracker
Google a lansat Santa Tracker
Google marchează sosirea sărbătorilor de iarnă prin lansarea platformei „Google Santa Tracker”, platforma mult asteptata si indragita de cei mici.

Ai la dispozitie posibilitatea de a il cauta pe Mos Craciun pe Google Maps sau pe Google sau ii poti monitoriza direct activitatea pe Santa Tracker.

Pe santatracker.google.com, utilizatorii vizionează, joacă, explorează tărâmuri înzăpezite. Ei îl pot căuta pe Moş Crăciun pe aeroportul de la Polul Nord, află care sunt tradițiile de sărbători în diverse părți ale globului, pot avea acces în laboratorul de programe unde realizează personaje importante pentru sezonul invernal- reni și spiriduşi şi, între altele, folosesc de punctele cardinale pentru a găsi cadouri.

Citeste si: Urări de Sf. Andrei 2021: Mesaje şi felicitări pentru Andrei, Andreea şi Andra

Citeste si: Premieră în lume. 100% din populaţia Emiratelor Arabe Unite eligibilă a primit cel puţin o doză de vaccin

Ce poti gasi pe Santa Tracker

Google a lansat Santa Tracker
Google a lansat Santa Tracker

Pe pagina web există 23 de opriri în căutarea lui Moş Crăciun.

Cei care accesează acest site pot urmări videoclipuri animate de personaje amuzante, pot accesa jocuri care îl au în centru pe Moş Crăciun, cum ar fi "Unde este Moş Crăciun", "Tunel de vânt", "Orchestra elfilor" şi "Casa lui Rudolph", și au la dispoziție și o "încăpere" dedicată traducerilor.

In plus, utilizatorii motorului de cautare pot trimite, prin intermediul unui buton special, logoul Google spre a fi publicat pe retelele de socializare Google+, Facebook si Twitter, dar si prin e-mail. Google isi modifica logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea. Doodle-urile sunt reprezentari ocazionale ale logoului afisat pe prima pagina Google( www.google.ro), care au acompaniat de-a lungul anilor cautarile online facute de utilizatorii din intreaga lume.

Google îşi modifică logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.