Stiri mondene

Cleopatra Stratan, mesaj emoționant pentru tatăl ei, Pavel Stratan! Ce i-a transmis artista: ”Parcă ieri mă ducea de mânuță pe scenă”

Cleopatra Stratan, mesaj emoționant pentru tatăl ei, Pavel Stratan! Ce i-a transmis artista părintelui ei
Cleopatra Stratan, mesaj emoționant pentru tatăl ei, Pavel Stratan! Ce i-a transmis artista părintelui ei [Sursa foto: Instagram]
Cleopatra Stratan i-a transmis tatălui ei un mesaj extrem de emoționant. Uite ce a spus artista despre părintele ei, Pavel Stratan!

Cleopatra Stratan este unul dintre cei mai îndrăgiți tineri din industria muzicală! În urmă cu mulți ani, tânăra artistă a fost un adevărat fenomen, interpretând piesa ”Ghiță”. Fiica lui Pavel Stratan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Edward Sanda. Cântăreața și-a dorit ca Edward Sanda să fie primul și ultimul bărbat din viața ei, motiv pentru care Cleopatra Stratan a îmbrăcat rochia de mireasă și a spus cel mai hotărât și sincer ”DA”.

Cleopatra Stratan, mesaj emoționant pentru tatăl ei, Pavel Stratan! Ce i-a transmis artista părintelui ei
Cleopatra Stratan și Edward Sanda[Sursa foto: Instagram]

Cei doi îndrăgostiți au organizat o ceremonie în aer liber, iar cel care a condus-o pe artistă a fost chiar tatăl ei, care a izbucnit în lacrimi. Pe contul ei de Instagram unde are aproximativ 336 de mii de urmăritori, soția lui Edward Sanda a postat o fotografie de colecție cu tatăl ei, alături de un mesaj care a emoționat pe toată lumea.

Unul din cele mai emoționante momente de la nuntă a fost mersul la altar la brațul tatălui meu!  Parcă ieri mă ducea de mânuță pe scenă, azi- cu lacrimi în ochi în drum spre altar în fața bărbatului cu care îmi voi petrece viața, iar în câțiva ani își va ține nepoțeii în brațe! Te iubesc, tati!”, a scris Cleopatra Stratan, pe pagina de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

Cum s-a simțit Cleopatra Stratan când a îmbrăcat rochia de mireasă

Sâmbătă, 14 august 2021, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit soț și soție! Tânăra artistă a atras toate privirile la nuntă pentru că a decis să poarte o rochie extrem de elegantă și simplă. De asemenea, soția lui Edward Sanda le-a mărturisit fanilor că și-a dorit să fie o mireasă îmbrăcată în cea mai simplă rochie. 

Cleopatra Stratan, mesaj emoționant pentru tatăl ei, Pavel Stratan! Ce i-a transmis artista părintelui ei:
Cleopatra Stratan, mesaj emoționant pentru tatăl ei, Pavel Stratan! Ce i-a transmis artista părintelui ei: [Sursa foto: Instagram]

”Mi-am dorit să fiu o mireasă îmbrăcată în cea mai simplă rochie, încălțată în cei mai gingași pantofi, putând cele mai fine bijuterii, coafată în cel mai simplu mod, alături de cel mai iubit om din viața mea”, a scris Cleopatra Stratan, pe pagina sa de Instagram. Citește continuarea aici.