Stiri mondene

Pavel Stratan a împlinit 52 de ani. Ce mesaj i-a transmis Cleopatra Stratan tatălui său, în ziua în care și-a aniversat ziua de naștere: „Eroul meu”

Pavel Stratan a împlinit 52 de ani
Pavel Stratan a împlinit 52 de ani [Sursa foto: Instagram]
Pavel Stratan este sărbătoritul zilei de astăzi. Cleopatra Stratan i-a transmis tatălui său un mesaj emoționant în ziua în care a împlinit 52 de ani.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Pavel Stratan a fost alături de fiica sa încă de la o vârstă fragedă!Cântărețul a ajutat-o să se lanseze în industria muzicală, încă de pe vremea când era doar un copil. Piesele sale au făcut ravagii la vremea aceea, iar acum toată lumea o știe drept copila care cânta „Ghiță”, fiind un adevărat fenomen interpretând piesa. Astăzi este zi de sărbătoare în familia lui Pavel Stratan.

Îndrăgitul artist a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani, iar fiica sa a ținut să marcheze momentul printr-un mesaj emoționant și câteva fotografii adorabile postate în mediul online.

„La mulți ani, eroul meu! Îți mulțumesc pentru tot ceea ce mi-ai oferit și îmi oferi încă din prima zi!”, a scris Cleopatra Stratan  în dreptul unei imagini distribuite pe Instagram.

Pavel Stratan a împlinit 52 de ani.
Pavel Stratan a împlinit 52 de ani.[Sursa foto: Instagram]

Cleopatra Stratan, dezvăluiri sincere despre relația dintre ea și tatăl său!

Cleopatra Stratan  a ținut să-i mulțumească părintelui ei pentru iubirea necondiționată. Totodată, cântăreața a menționat că datorită lui, aceasta trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste alături de alesul inimii ei, Edward Sanda. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

Citește și: Cum se întelege Cleopatra Stratan cu soacra ei? Detalii despre viața de familie: „Eu sunt un caz norocos”

”El a fost lângă mine în absolut orice moment al vieții mele, în orice întâmplare, pentru că cu el m-am consultat și mă consult înainte de orice decizie. A fost martorul evenimentului în care l-am cunoscut pe Edward, soțul meu. Datorită lui am ajuns la București în ziua aceea, datorită lui l-am întâlnit la studio și datorită lui am început povestea de dragoste, pentru că el a fost omul acela care a anticipat toată relația noastră, și-a dorit ca noi doi să fim împreună. Datorită lui am ajuns să facem piesa ”Cozonacul” împreună, să ne apropiem și să ne căsătorim într-un final. Tata este eroul meu, după el urmează Edward și fratele meu, Cezar. Ei trei sunt cei mai importanți bărbați din viața mea cărora o să le mulțumesc pentru absolut orice.(...) Câteodată tata mă înțelege și fără să-i zic ceva doar se uită la mine și eu a înțeles. Tati vreau să-ți mulțumesc pentru iubirea necondiționată, ajutor și pentru faptul că faci parte din mine și din viața mea. Cu siguranță din orice punct de vedere fără tine nu aș exista. Așa o să rămâi până la eternitate și să știi că așa cum te iubesc eu cred că nu te mai iubește nimeni”,  a spus Cleopatra Stratan.