Stiri mondene

Cleopatra Stratan, dezvăluiri inedite despre relația cu Edward Sanda la „Bară La Bară”: „Eu și Edi suntem împreună din ziua în care am venit la Radio Impuls”

Cleopatra Stratan, dezvăluiri inedite despre relația cu Edward Sanda la „Bară La Bară”: „Eu și Edi suntem împreună din ziua în care am venit la Radio Impuls”
Cleopatra Stratan și Edward Sanda la „Bară La Bară” cu Mihai Hînda  [Sursa foto: Radio Impuls ]
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au venit ieri la „Bară La Bară” și au făcut dezvăluiri uimitoare despre relația lor și cel mai nou proiect: „Cledy”.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat un brand propriu de haine, iar ieri au venit în „Bară La Bară” să ne vorbească despre colecția de haine „Cledy”, dar și despre vacanțe și relație. 

Citeste si: Edward Sanda și Cleopatra Stratan, declarații inedite despre vacanța din Paris: „A fost o vacanță frumoasă pentru noi”

Cleopatra Stratan, dezvăluiri nebănuite în emisiunea lui Mihai Hînda: „Nu ne-am mai văzut fix din ziua în care eu și Edy suntem împreună”

Cleopatra Stratan a mai fost în emisiunea „Bară La Bară” moderată de Mihai Hînda, în trecut, și la un calcul simplu, asta s-a întâmplat acum doi ani. Însă ce nu știa Mihai Hînda, este că în ziua în care Cleopatra Stratan a venit cu piesa în promovare la „Bară La Bară”, după ce a plecat de la Radio Impuls, a luat naștere și relația ei cu Edward Sanda. 

„Nu ne-am mai văzut de doi ani și câteva luni, fix din ziua în care eu și Edy suntem împreună. Am fost la tine pe 11 februarie 2020 și fix în ziua în care am venit la Radio Impuls, eu și Edi suntem împreună. Suntem împreună de după ce am venit la radio. Atunci lansasem piesa 'La ușa mea`”, a dezvăluit Cleopatra Stratan.

În continuare, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au vorbit despre brandul de haine pe care tocmai l-au lansat, dar și despre relația lor. Cei doi au mărturisit că se ocupă împreună de brandul de haine „Cledy” și au ales împreună culori care să îi reprezinte pe amândoi: roșu și gri. 

Fabrica de producție Cledy este în București, hainele fiind un produs 100% românesc. Cei care vor să comande o pot face foarte ușor de pe site-ul oficial.