Lansări muzicale

Paula Seling a lansat „Peste deal, pe lângă Lună”

Paula Seling a lansat „Peste deal, pe lângă Lună”
Paula Seling a lansat „Peste deal, pe lângă Lună” [Sursa foto: Instagram]
Paula Seling a revenit în atenția fanilor cu un colind emoționant, intitulat „Peste deal, pe lângă Lună”. Dă play și spune-ne cum ți se pare!

Ca de fiecare dată, în preajma sărbătorilor de iarnă, Paula Seling își încântă ascultătorii cu piese emoționante și pline de emoție. Așa se întâmplă și în cazul „Peste deal, pe lângă Lună”, un colind emoționant despre credință, iubire și înțelegere.  

Paula Seling a lansat „Peste deal, pe lângă Lună”
Paula Seling a lansat „Peste deal, pe lângă Lună”[Sursa foto: Instagram]

„Lumea satului, așa cum o știu eu, este un loc sacru între Cer și Pământ. Acolo am copilărit și am învățat să fiu, cu tălpile goale prin iarba mângâindu-mi genunchii.

Acolo am sorbit culorile răsăritului și lumina-i scăldând mlădițele dornice de rod. Când geana de lumină inunda orizontul, lumea se năștea într-o tainică sărbătoare a tuturor viețuitoarelor, cu fericire, cânt și tril, o muzică a energiei vieții. Și în această sărbătoare, țăranul mergea să frământe glia, în alaiul de nuntă al pădurilor. Câtă bucurie la nașterea Soarelui, în fiecare clipă, de milioane de ani, pe Pământ! Câtă moștenire a timpurilor se ascunde în fiecare tril? Pe toate am vrut să le adun în cântecul << Peste deal, pe lângă Lună >>. Pe toate le-am trăit, copil fiind, la descoperirea sufletului și dorurilor sale. Doruri mari, neînțelese, adâncite de măreția din fiecare lucru dat de Dumnezeu" , a spus Paula Seling.

Videoclip: Paula Seling- Peste deal, pe lângă Lună