Lansări muzicale

Paula Seling a lansat ”постой!”, prima sa piesă în limba rusă

Paula Seling a lansat ”постой!”, prima sa piesă în limba rusă
Paula Seling a lansat prima sa piesă în limba rusă, intitulată ”постой!”. Uite cât de bine sună și cum arată videoclipul!

În urmă cu câteva ore, Paula Seling a reușit să-și surprindă fanii cu o piesă nouă, de această dată în limba rusă, intitulată ”постой!” (Rămâi). De-a lungul carierei sale în industria muzicală, Paula Seling a adus în prim-plan videoclipuri desprinse din poveste, cu imagini spectaculoase și o originalitate aparte. Așa se întâmplă și acum odată cu lansarea noului single. ”постой!” este compus de artistă, pe versurile Radmilei Popovici. În ceea ce privește clipul, acesta este regizat de Cristi Iacob.

Paula Seling a lansat ”постой!”, prima sa piesă în limba rusă

 ” Pentru cei ce vor avea de reproșat că <<de ce în limba rusă!?!?>>... le răspund că îmi place să mă provoc singură, să explorez noi teritorii și că în câteva zile vom lansa și varianta în limba română. Se pregătește chineza. De ce Rusă? Pentru ca mi se pare o limbă dulce, caldă și expresivă. Pentru că are o fremătare și un mod de exprimare ce se potrivesc felului meu de a simți în muzică. Pentru că, de copil, am avut o admirație profundă pentru cultura rusă", a spus Paula Seling.

Videoclip: Paula Seling- постой!