Stiri mondene

Patru noi concurenți intră în competiția Survivor România. Cine sunt aceștia?!

Patru noi concurenți intră în competiția Survivor România. Cine sunt aceștia?!
Competiția Survivor România este plină de surprize! În seara aceasta Faimoșii și Războinicii au primit cu brațele deschise noi concurenți.

Competiția Survivor România se apropie de final, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să le fie date șanse și altor concurenți care și-au dorit să ia parte la acest fenomen. În joia mare, patru noi concurenți intră în jungla din Dominicană pentru a lupta alături de cele două echipe.

Doi Faimoși și doi Războinici se alătură competiției Survivor România

Cele două echipe primesc forțe proaspete pentru a putea continua cursa pentru marele premiu Survivor România 2021. În echipa Faimoșilor intră Horațiu Cuc și Andreea Loba, iar în echipa Războinicilor intră Bogdan Urucu și Adelina Damian. 

Horațiu Cuc, CUCU, în vârstă de 28 de ani este cunoscut publicului că membru al trupei „Noaptea târziu". Artistul este originar din satul Topa de Cris, județul Bihor, iar pasiunea pentru muzică și-a descoperit-o în adolescență, când a participat la diverse concursuri locale. A cunoscut succesul în 2014, când împreună cu Licurici și Cuza au pus bazele trupei "Noaptea târziu" și au lansat primul lor hit parodie, "Sfântul cocalar". Horațiu este absolvent al Facultățîi de Litere, secția  Limbi și Literaturi Străine.

Patru noi concurenți intră în competiția Survivor România. Cine sunt aceștia?!

A acceptat provocarea Survivor România pentru că își dorește o schimbare în viață lui și pentru că îi plac provocările. Are abilități sportive, a făcut fotbal, a participat la cross-uri în liceu și la competițîi de handball.

„Sunt obișnuit să trăiesc în natură încă de când eram copil, știu să mă descurc în medii naturale. Sunt slab, sunt rapid și cred că am acea abilitate a interacțiunii sociale. La final o să mă descurc foarte bine. O să-mi fie dor de oamenii de acasă și va fi greu să mă acomodez cu traseele", a declarat Horațiu.

Andreea Lobdă are 25 de ani și este cunoscută telespectatorilor Kanal D din rolul personajului Aurica din serialul „Moldovenii". Când nu joacă în serial sau nu face sketch-uri împreună cu trupa 3chestii, Andreea este arbitru de fotbal la juniori. Născută și crescută în Iași, actrița face sport de la 13 ani, a început cu atletismul pe care l-a practicat 8 ani. A acceptat să între în această competiție dura pentru că îi place competiția și speră să îi facă față cu brio. Vrea să fie parte dintr-o echipa unită și crede că are abilitățile sportive necesare la Survivor România.

Patru noi concurenți intră în competiția Survivor România. Cine sunt aceștia?!

„Este cea mai grea competiție la care voi participa. Voi avea de învățat cele mai importante lecții. Nu am mai trăit în astfel de condiții, dar au fost zile în care poate nu mâncăm sau nu dormeam când eram pe platourile de filmare. Mă aștept să fie foarte greu. O să îmi fie dor de familie și cel mai mult îmi vor lipsi patul și pernă", a declarat Andreea.

Bogdan Urucu are 32 de ani și este polițist originar din Pitești, dar  locuiește de 13 ani în București. A absolvit facultatea de Drept, este model, actor în reclame și videoclipuri și e pasionat de motociclism. A fost de mic atras de sport, tatăl fiind cel care l-a îndrumat în această direcție. A învățat să înoate de la  4 ani, tatăl sau fiind arbitru și instructor de înot; a practicat karate în școală generală și s-a îndreptat spre box în adolescență, sport pe care l-a practicat timp de aproape patru ani. A participat în reclame și videoclipuri pentru Inna, Irina Rimmes, The Motans sau Andreea Bălan. Este căsătorit de cinci ani.

Patru noi concurenți intră în competiția Survivor România. Cine sunt aceștia?!

„Este o competiție sportivă care m-a atras de la început, mi-a plăcut că este vorba despre competitivitate, anduranță, rezistență. Este interesant să stai fără tehnologie. Mă face să îmi forțez. Sunt o persoană competitivă, îmi place să mă integrez repede într-un grup, îmi place să susțîn echipa, să ne fie bine și să ne bucurăm la final cu toții. Nu mă enervez foarte repede”, a declarat viitorul Războinic. 

Adelina Damian este antreprenor, interpret și compozitor, are 28 de ani și este din Galați. A debutat alături de băieții de la Akcent, Mihai și Sorin, alături de care a susținut o serie de concerte.

Prima piesă compus ași interpretată integral de artista este "Haya”. Se autocaracterizează că fiind o fire activă, chiar dacă nu a practicat un sport de peformanta. Se antrenează constant și adoră competițiile de tenis pe plajă. Își dorește să participe la Survivor România pentru a-și face bunicii mândrii de nepoata lor.

Patru noi concurenți intră în competiția Survivor România. Cine sunt aceștia?!

„Simt oamenii foarte bine, în situații de criză mă calmez și găsesc soluții astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Nu sunt cea mai bună sportivă, dar sunt indemanatica, competitivă. Sunt convinsă că va fi bine și mă voi bucură de această experiență.  <Survivor România> este printre puținele emisiunii în care te arăți așa cum ești".