Stiri mondene

Jador, declarații în exclusivitate despre Georgiana, fosta iubită, la „Vin de-o poveste”: „Ea nu poate să înțeleagă...”

Jador, declarații în exclusivitate despre Georgiana, fosta iubită, la „Vin de-o poveste”
La întoarcerea de la Survivor România, Jador face declarații neașteptate despre fosta sa iubită, Georgiana. De ce nu mai pot fi cei doi împreună?!

Jador a fost invitatul lui Radu Țibulcă în podcastul „Vin de-o poveste” și a vorbit deschis despre cariera sa, copilăria anevoioasă, dar și despre relația cu fata după care a plâns în competiția Survivor România. Cu toate că Jador a spus la acea vreme că vrea să meargă acasă și să ia legătura cu Georgiana, fata pe care el o iubește, acum a declarat că și-a pierdut speranța și nu crede că ar mai putea relua relația cu ea sau cu vreo altă femeie. 

Jador, declarații în exclusivitate despre Georgiana, fosta iubită, la „Vin de-o poveste”

„Femeile sunt curioase de mine și nu de mine, cine sunt eu, ci de Jador. Niciuna nu știe că eu poate nu-mi permiteam paharul ăsta de vin că poate era 15 lei și eu aveam 12 lei să mănânc. Și ăia 12 lei îi mâncam cu o fată. De aia țin eu foarte mult să fiu cu ea și ea nu prea trage să fie cu mine. E foarte orgolioasă.  Mi-am pierdut speranța de a găsi o nevastă și de dragul muzicii am renunțat la familie și renunț la ideea de a-mi găsi o nevastă pentru că acum toate nu mă vor pentru cine sunt eu cu adevărat, mă vor pentru cine sunt acum”, a spus Jador la „Vin de-o poveste”. 

Jador, declarații neașteptate despre Georgiana: „ Femeia care l-a iubit pe Ionuț Remus Dumitrache nu-l apreciază așa mult pe el”

Jador spune că Georgiana nu-l apreciază atât de mult pe el ca artist cât îl apreciază pe cel care era înainte de a deveni cunoscut. Un alt motiv pentru care relația dintre cei doi nu a mai funcționat a fost prezența constantă a femeilor în jurul artistului. Și cu toate că el i-a explicat și a plâns cu lacrimi amare după ea în emisiune, se pare că momentan nu este vreo cale de împăcare.

„Femeia care l-a iubit pe Ionuț Remus Dumitrache nu-l apreciază așa mult pe el. Îl apreciază, l-a iubit pe el ca om, dar nu poate să înțeleagă unele lucruri. Acum nu mai sunt omul ăla. Sunt iubit de atâtea femei, ok, de acord, dar eu nu vreau niciuna dintre acele femei. De când am venit din Dominicană nu am răspuns niciunei femei și am mesaje de la toate artistele. Eu nu o vreau pe niciuna și i-am zis: eu te vreau pe tine. Dar ea nu poate să înțeleagă lucrul ăsta. 

Nu sunt un om în care să ai încredere că mă uit, îmi place să fac glume cu femeile, dar ea nu poate să înțeleagă partea asta a mea. La început am călcat strâmb, dar asta acum mult timp, când am stat cu ea”, a declarat Jador.