Stiri

Ozzy Osbourne si-a anulat toate concertele din Europa din cauza starii precare de sanatate. Ce a patit legendarul artist

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne și-a anulat toate concertele din Europa [Sursa foto: Facebook, TMZ ]
Ozzy Osbourne și-a anulat toate concertele din Europa! Cu ce probleme se confruntă?

Ozzy Osbourne a anunțat că își anulează toate concertele din Europa. Legendarul muzician nu va putea fi capabil din punct de vedere fizic să susțină concertele din viitorul turneu european.

Citește și: Sharon Osbourne, soția lui Ozzy Osbourne, confirmată pozitiv cu coronavirus

Motivul are legătură cu problemele sale de sănătate. Cântărețul de heavy metal și-a anunțat fanii că intervenția chirurgicală la coloana vertebrală şi boala Parkinson îl fac să se simtă din ce în ce mai slăbit.

De asemenea, tratamentele cu celule stem și sesiunile de kinetoterapie sunt copleșitoare pentru artist.

„Este probabil unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să-l împărtăşesc cu fanii. Aşa cum ştiţi cu toţii, acum patru ani am suferit un grav accident în care mi-am afectat coloana vertebrală. Singurul meu scop în acest timp a fost să mă întorc pe scenă. Vocea mea este în regulă.

Cu toate acestea, după trei operaţii, tratamente cu celule stem, sesiuni nesfârşite de kinetoterapie şi cel mai recent Tratament Cybernics (HAL) inovator, corpul meu este încă slab din punct de vedere fizic”,
a anunțat Ozzy Osbourne, potrivit News.ro.

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne și soția lui, Sharon [Sursa foto: Facebook ]

Ozzy Osbourne le-a mulțumit fanilor pentru toată susținerea

Ozzy Osbourne  a mărturisit că nu și-ar fi imaginat vreodată că zilele lui de turneu se vor termina așa.

Mai mult decât atât, el le-a mulțumit tuturor celor care au cumpărat bilete la concertele lui. Artistul a mărturisit că echipa lui se gândește la o modalitate prin care poate susține concerte fără să fie nevoit să se deplaseze în alte țări.

„Sunt sincer mişcat de felul în care v-aţi păstrat cu răbdare biletele în tot acest timp, dar conştient, acum am ajuns să realizez că nu sunt fizic capabil să particip la viitoarele mele turnee în Europa/ Marea Britanie, după nu m-am putut ocupa de călătorie. Credeţi-mă când spun că gândul de a-mi dezamăgi fanii chiar mă macină mai mult decât veţi şti vreodată.

Niciodată nu mi-aş fi imaginat că zilele mele de turneu se vor încheia astfel. Echipa mea se gândeşte unde aş putea cânta fără a fi nevoit să călătoresc din oraş în oraş şi din ţară în ţară. Vreau să mulţumesc familiei mele… trupei mele… echipei mele… prietenilor mei de multă vreme, Judas Priest, şi, bineînţeles, fanilor mei pentru dăruirea, loialitatea şi sprijinul lor şi pentru că mi-au oferit viaţa pe care nu am visat vreodată să o trăiesc. Vă iubesc pe toţi…”, a mai spus muzicianul.