Stiri mondene

Otniela Sandu, primele declarații după ce a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Experiența mea a luat sfârșit! A fost o călătorie frumoasă”

Otniela Sandu, primele declarații după ce a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities
Otniela Sandu, primele declarații după ce a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities [Sursa foto: Instagram]
Otniela Sandu a făcut primele declarații după ce a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Uite cu ce probleme de sănătate s-a confruntat fosta concurentă!

În ediția de sâmbătă seara, 23 octombrie, drumul către titlul de ce mai stilată femeie din România s-a
încheiat pentru Otniela Sandu. În urmă cu câteva ore, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut primele declarații despre experiența pe care a avut-o în cadrul show-ul fenomen de la Kanal D. Din cauza unor probleme de sănătate, Otniela Sandu a fost nevoită să părăsească competiția. Conform spuselor sale, fosta concurentă s-a confruntat cu o sinuzită destul de rea, combinata și cu o răceală.

De asemenea, Otniela a ținut să le mulțumească tuturor pentru susținere, spunând că este extrem de încântată de experiența „Bravo, ai stil! Celebrities”. 

Otniela Sandu, primele declarații după ce a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities
Otniela Sandu, primele declarații după ce a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Instagram]

”Hello! Mulțumesc pentru mesaje, pentru grija și pentru gândurile frumoase! Experiența mea la  @bravoaistil  a luat sfârșit. A fost o călătorie frumoasă, grea, presărată cu multe provocări și situații în care nu am mai fost pusă până acum. Este multă muncă, sunt multe emoții, competitivitate, a fost ceva nou față de ce am făcut până acum. Am întâlnit o echipă de oameni muncitori de care am fost fascinată încă din prima zi. Recunosc că sunt câțiva omuleți care au un loc special în sufletul meu:  @dannaseitan  ,  @ilinca.vandicioficial  Nicoleta. Vă zic că este o magie acolo, chiar cu tot greul și cu toată nebunia. Sunt bine acum, am avut o sinuzită destul de rea, combinată și cu o răceală, și asta a fost motivul pentru care nu am putut continua competiția. Mulțumesc pentru experiență, am învățat multe și despre mine. Chiar și în timpul ăsta scurt cât am stat acolo. Nu am cum să-l uit pe  @m.metin12  : “Hai, gata cu vorba, în 10’ începem să filmăm”. Vă pup și vă iubesc!”, a scris Otniela Sandu pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Otniela Sandu (@otniela)

Otniela Sandu a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”

În gala de sâmbătă seara a emisiunii, Ilinca Vandici a fost cea care a anunțat că Otniela Sandu nu mai este concurentă la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

”Are probleme de sănătate, a fost o veste neașteptată pentru noi toți și din păcate, din cauza acestei vești,   trebuie să vă anunț că din acest moment, Otniela nu mai este concurentă în cadrul show-ului   „Bravo, ai stil! Celebrities” Îi dorim multă, multă sănătate Otnielei, să ne urmărească cu mare drag de acolo,   de acasă”, a spus Ilinca Vandici. Citește continuarea aici.