Stiri mondene

Otniela Sandu a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Ilinca Vandici a făcut anunțul ”A fost o veste neașteptată pentru noi toți”

Otniela Sandu a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Otniela Sandu a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities” [Sursa foto: Instagram]
Otniela Sandu, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, nu va mai face parte din show -ul fenomen de la Kanal D. Anunțul neașteptat a fost făcut chiar de Ilinca Vandici!

În ediția de sâmbătă seara, 23 octombrie, drumul către titlul de ce mai stilată femeie din România s-a
încheiat pentru Otniela Sandu. Deși jurații show-ului fenomen de la Kanal D nu au nominalizat-o pe aceasta și nici nu i-au fost numărate voturile din partea telespectatorilor, fosta concurentă a decis să renunțe la competiția”Bravo, ai stil! Celebrities”. Anunțul a fost făcut chiar de Ilinca Vandici în gala ”Nostalgia”. Conform spuselor sale, Otinela Sandu nu a mai rezistat în concurs, din cauza unor probleme de sănătate.

Atât colegele sale de platou, cât și jurații au rămas uimiți, atunci când au auzit că Otniela nu va mai face parte din competiție.

Otniela Sandu a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Otniela Sandu a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

”Are probleme de sănătate, a fost o veste neașteptată pentru noi toți și din păcate, din cauza acestei vești,  trebuie să vă anunț că din acest moment, Otniela nu mai este concurentă în cadrul show-ului  „Bravo, ai stil! Celebrities” Îi dorim multă, multă sănătate Otnielei, să ne urmărească cu mare drag de acolo,  de acasă”, a spus Ilinca Vandici.

În prezent, în lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România și pentru premiul de 100.000 de lei au rămas concurentele: Sensy, Viviana Sposub, Ioana Filimon, Mădălina Pamfile, Ruxi, Raluca Dumitru, Anda Adam și Nicoleta Dragne.

Otniela Sandu a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Otniela Sandu a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

Otniela Sandu, primele declarații despre provocarea ”Bravo, ai stil! Celebrities”

„Am dat curs tuturor provocărilor cu o componentă sportivă, însă nu am încercat nimic ce ține de fashion. Mi s-a părut interesantă propunerea, am răspuns afirmativ și vedem ce iese. Sunt un om care încearcă de fiecare dată lucruri noi, care mă scot din zona mea de confort. În viața de zi cu zi îmi fac destul de repede ținutele și rar port hainele așa cum le achizitionez. De obicei le dau o altă interpretare. Nu știu dacă toate sunt reușite din punct de vedere stilistic, dacă ne luăm după niște reguli, dar dacă mie îmi plac și mă simt bine, transmit mai mult decât dacă aș purta o ținută clasică, purtată după reguli”, declară Otniela Sandu. Citește continuarea aici.