Stiri mondene

Otniela Sandu, noi dezvăluiri despre competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Și fără vrăjeală poți să ajungi în finală”

Otniela Sandu, noi dezvăluiri despre competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities
Otniela Sandu, noi dezvăluiri despre competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities [Sursa foto: Instagram]
Otniela Sandu, concurenta ”Bravo, ai stil!Celebrities”, a făcut noi dezvăluiri despre participarea sa în competiție. Vedeta a recunoscut că se vede în marea finală.

Otniela Sandu a devenit cunoscută publicului odată cu participarea sa în cadrul emisiunii ”Ferma”, fiind una dintre cele mai îndrăgite personaje din competiție. Pentru că este o persoană puternică și dornică să se reinventeze atât din punct de vedere stilistic, cât și profesional, vedeta a acceptat provocarea de a participa în competiția fenomen ”Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7. Actriță și influencer, concurenta de la ”Bravo, ai stil” este urmărită de mii de fani pe rețelele sociale, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu activitățile sale.

Frumoasa vedetă a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru a le oferi șansa internauților să afle cât mai multe detalii despre ea. La un moment dat, un fan a întrebat-o dacă crede că ar rezista până în finala emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Fără să stea prea mult pe gânduri, Otniela i-a răspuns imediat internautului.

”Daaa,cred că și fără vrăjeală poți să ajungi în finală.

Și manipularea are picioare scurte. Zic eu!”
, a spus Otniela Sandu.

Otniela Sandu, noi dezvăluiri despre competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities
Otniela Sandu, noi dezvăluiri despre competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Instagram]

Otniela Sandu, despre gala Bravo, ai stil! Celebrities”

În această toamnă, emisiunea fenomen ”Bravo, ai stil!Celebrities de la Kanal D a revenit în atenția telespectatorilor. Sâmbătă, 11 septembrie 2021 a avut loc prima gală a show-ului, unde concurentele au fost puse în fața primei teme de Gală, intitulată ”Rochii de seară pe covorul roșu”.

Otniela Sandu a oferit primele declarații despre prima gală ”Bravo, ai stil!Celebrities”. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Otniela Sandu (@otniela)

”Eu chiar vă mulțumesc pentru feedback-ul bun. Nu o să o joc pe ”câinii latră, ursul merge”. M-am simțit super în această rochiță neagră, simpă și fină. Nu am simțit că aș avea nevoie de artificii pentru a respecta tema. Se pare că și jurații au apreciat varianta pe care am ales-o. Și până la urmă ai nevoie de multe ingrediente ca să poți pune pe tine un material și să strălucești. Vă spun doar că metamorfoza asta despre care tot vorbim, o să se vadă foarte clar și în următorele ediții. Nu voi veni în același stil, chiar dacă aș putea greși, voi încerca. Când poți și ai cu ce, merită.”, a scris concurenta la InstaStory.

Otniela Sandu, noi dezvăluiri despre competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities
Otniela Sandu, noi dezvăluiri despre competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities[Sursa foto: Instagram]