Lansări muzicale

Otilia lansează o serie de live session-uri: „Bilionera”, primul hit din cariera artistei, pe acorduri acustice - VIDEO

Otilia lansează o serie de live session-uri: „Bilionera”, primul hit din cariera artistei, pe acorduri acustice - VIDEO
Otilia revine cu o surpriză de proporții pentru fanii săi și lansează „Bilionera” în varianta acustică.

Aruncă hit după hit și nu are de gând să se oprească aici. Otilia revine cu o surpriză de proporții pentru fanii săi. Artista a lansat vineri, 13 mai, hitul „ Bilionera ” în versiunea acustică, fiind prima parte din seria de live session-uri pe care le-a pregătit.

Filmată într-un cadru de vis, acompaniată de chitară și clapă, „ Bilionera ” a prins o formă mult mai profundă, care cu siguranță va ajunge la inimile publicului.

„M-am gândit să le fac o surpriză fanilor mei și am decis să fac și versiunea acustică a piesei care m-a consacrat, „Bilionera”. Sunt mai mult decât fericită că piesa mea a atins niște cifre remarcabile și că în toate concertele fanii o cântă cuvânt cu cuvânt. „Bilionera” în versiunea acustică este prima parte din seria de live session-uri pe care am pregătit-o”, a declarat Otilia. 

În momentul de față, „ Bilionera ” a adunat 50 de milioane de stream-uri pe Spotify și peste 1 milion de accesări pe Internet. Debutul impresionant al Otiliei a transformat-o pe artistă într-un superstar internațional, cu sute de mii de urmăritori pe platformele de socializare.

Citeste si: Otilia, mărturii exclusive despre motivele despărțirii de iubitul arab: „Nu-mi pot schimba credința”

Otilia- Bilionera (Live Session)