Stiri

Oraşul din România unde oamenii aflați în vizită primesc gratuităţi şi reduceri până la sfârşitul anului

Oraşul din România unde oamenii vor primi gratuităţi şi reduceri până la sfârşitul anului
Orașul Oardea
Un oraș din România îi întâmpină pe oamenii aflați în vizită cu reduceri și servicii gratuite.

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, Oradea, își întâmpine turiștii cu cadouri care constă în gratuități și reduceri, fiind cel de-al treilea an consecutiv în care face acest lucru. Astfel, până la finalul acestui an, cei care vizitează orașul pot benefcia de transport în comun gratuit sau intrare gratuită la muzee, dacă se cazează cel puţin două nopţi consecutive în oraş. Mai mult, oamenii pot beneficia și de o reducere de 10% la cafenelele și restaurantele orașului. 

Citeste si: Dimineața Nebună. Un poliţist din Cluj, reţinut după ce a fost prins la furat într-un magazin! Agentul nu e la prima abatere disciplinară

„Reluăm această campanie de gratuităţi pentru că am avut mare succes cu ea spunem noi şi pratic constă într-o serie de beneficii pe care turistul care vine în Oradea şi se cazează minim două nopţi le are la dispoziţie", a spus Alina Toie, director general Visit Oradea.

Oraşul din România unde oamenii vor primi gratuităţi şi reduceri până la sfârşitul anului
Orașul Oradea

Oradea, orașul din România unde oamenii primesc gratuități și reduceri până la finalul anului

Toți cei care doresc să beneficieze de aceste gratuități și reduceri  vor trebui să solicite un cod unic de înregistrare care poate fi preluat doar de la unitățile de cazare din Oradea. Aceștia vor trebui să se înregistreze pe o platformă cu ajutorul personalului unității de cazare, iar apoi vor primi un cod pe telefon.

Citeste si: Bară La Bară: O femeie din București cere bani pentru vizionarea garsonierei. Cât trebuie să plătească potențialii clienți: „Și pe mine mă costă tramvaiul dus-întors până acolo”. Audio

„În primul rând se înregistrează pe o platformă cu ajutorul nostru şi după care, din câte ştiu eu primesc un cod pe telefon şi cu acel cod pot să acceseze tot felul de servicii prin oraş", spune Romeo Ionescu, managerul unui hotel din Oradea.

Această campanie poartă numele de „ Oradea cu drag ”, iar data când va lua startul va fi de 15 aprilie, fiind valabilă până la 31 decembrie 2022.