Stiri

Bară La Bară: O femeie din București cere bani pentru vizionarea garsonierei. Cât trebuie să plătească potențialii clienți: „Și pe mine mă costă tramvaiul dus-întors până acolo”. Audio

O femeie din București cere bani pentru vizionarea unei garsoniere de 21 mp
Garsoniera de 2 mp [Sursa foto: anuntul.ro]
O femeie din București cere de la cei care vor să-i vizioneze garsoniera pe care o are la vânzare o „taxă de vizionare”.

Locuința se află într-un bloc construit în anul 1978, pe Bulevardul Timișoara și are 21 de metri pătrați. Femeia, care dorește să vândă locuința respectivă, le cere celor care o vor vedea o sumă fixă. Astfel că, potențialii clienți care vor dori să vizioneze garsoniera vor trebui să plătească 10 lei. Femeia susține că era „exasperată” de telefoanele cumpărătorilor care o făceau să-și piardă timpul cu „întrebări inutile”.

Citeste si: Dimineața Nebună: Sătul de certurile cu iubita, un român din Italia le-a cerut carabinierilor să-l aresteze: „Nu o mai suport”. Audio

„Am avut 70 de telefoane și vizionări aiurea în ultima lună, așa că am pus preț de vizionare, că și pe mine mă costă tramvaiul dus-întors până acolo. Am pus poze, se vede foarte clar în ce fel de bloc e.

I-am exclus și pe ăia cu băncile, că nu dau credite pentru 21 de mp, cât are garsoniera, așa că de când am scris toate astea în anunț s-au mai potolit. Mai primesc telefoane cu întrebări din astea de bărbați, că ăia nu înțeleg ce citesc și vor să se afle în treabă, deși scrie clar: preț fix, nenegociabil. Că de când a început războiul toți vor cu 20.000, păi eu am dat pe ea 23, cum s-o dau cu 20.000?”
, a spus proprietara.

O femeie din București cere bani pentru vizionarea unei garsoniere de 21 mp
Garsoniera de 21 mp[Sursa foto: anuntul.ro]

Despre acest subiect a vorbit și Mihai Hînda în „Bară La Bară”. 

De câți bani a făcut femeia rost din vizionări

Pentru că nu a mai vrut să vină pentru vizionări pe gratis, femeia a reușit să facă rost de 30 de lei până acum de la persoanele care au fost dornice să vadă cum arată locuința.

„Să-mi plătească și mie tramvaiul, nu? 10 lei. Eu nu închiriez, eu o vând, îmi doresc 23 de mii de euro. 21 de mp cu balcon, cu baie, cu bucătărie și mai sunt și două debarale. A fost închiriată cinci ani, dar nu am mai închiriat-o pentru că nu am mai găsit chiriași serioși. Am lăsat cheia sus, în ghiveci, ca să se prezinte garsoniera singură și am găsit un ucrainean dormind aici și l-am scos cu o cafea și o țigară”, a mărturisit femeia în cadrul unei emisiuni. 

„30 de lei am câștigat, doar trei vizionări, pentru că făceam trei, patru pe zi și nu-mi dădea nimeni nimic. Tot e bine, că eu merg, de fapt, cu trotineta”, a mai adăugat femeia.

O femeie din București cere bani pentru vizionarea unei garsoniere de 21 mp
Garsoniera de 21 mp[Sursa foto: anuntul.ro]

Anunțul postat de proprietară

În anunțul pe care proprietara din București l-a postat a specificat faptul că potențialul client trebuie să plătească o taxă de vizionare în valoare de 10 lei.

Citeste si: Bară la Bară: Un bărbat s-a vaccinat de 90 de ori împotriva coronavirului! Motivul pentru care a ales să facă asta. Video

De vânzare garsonieră 21 mp plus 2 mp, spaţii de depozitare pe palierul blocului, lângă City Hotel. Acte la zi, parter/4, proprietar, stradal, duş şi wc în interiorul garsonierei. Căldură, apă caldă non stop Radet, întreţinere mică, aer condiţionat, geam cu vedere către bulevard, izolată, interior, exterior, aragaz, cuptor electric. Nu are gaze. Bloc curat, camere video. Nu fac vizionări pt. negocieri preţ fix, taxă vizionare 10 lei (zece lei) bilet transport. Nu sunaţi inutil dacă nu aveţi toţi banii cash, fără bănci”.

Reamintim că anunțul imobiliar de la București tinde să rivalizeze cu celebra garsonieră de 11 mp de la Cluj, care a stârnit un val de reacții pe internet legate de suprafața de locuit.