Stiri

Orașul Craiova a fost împodobit cu luminițe de Crăciun, așa că Țibulcă și Orlando au dat startul colindelor la „Scularea!”

Țibulcă și Orlando
Țibulcă și Orlando [Sursa foto: Arhiva ]
Craiova este din nou în centrul atenției, după ce, în plină pandemie, autoritățile s-au apucat încă de pe acum să împodobească orașul cu luminițe de Crăciun.

Luminițele de sărbători din Craiova au devenit din nou un subiect de discuție pentru unii internauți, după ce autoritățile din Craiova au început deja montarea luminițelor de Crăciun. Tot orașul ar trebui să fie împodobit până pe 22 noiembrie. Atunci vrea edilul Craiovei să dea startul sărbătorilor de iarnă. 

Și anul trecut împodobirea orașului a început la fel de devreme și costurile investițiilor s-au ridicat la 150 de mii de lei.

Diferența de anul acesta este că locuitorii din Craiova nu vor mai avea brad natural în centrul orașului, ci unul artificial. 

Despre acest subiect au vorbit și cei doi matinali: Orlando și Țibulcă, care au și dat startul colindelor de iarnă, în stilul lor caracteristic. 

Jingle Bells, varianta interpretată de Țibulcă și Orlando 

Iată mai jos o reinterpretare a celubrului colind „Jingle Bells”, varianta parodiată, cu dedicație specială pentru Lia Olguța Vasilescu.