Stiri

Matinalul „Scularea!” și emisiunea „Bară la bară”, nominalizate la Premiile Radar de Media 2020!

Matinalul „Scularea!” și emisiunea „Bară la bară”, nominalizate la Premiile Radar de Media 2020!
Două dintre cele mai iubite emisiuni ale postului Radio Impuls sunt nominalizate la Premiile Radar de Media 2020.

Două emisiuni de la Radio Impuls se află printre cele mai apreciate produse ale undelor radio. Matinalul „Scularea!”, prezentat de Radu Țibulca și Orlando Ivan, și emisiunea „Bară la Bară”, prezentată de Mihai Hînda, au fost nominalizate la Premiile Online Radar de Media 2020, la categoria „Cea mai bună producție de radio”.

„Nu mă așteptam să fim nominalizați la Premiile Radar de Media pentru că e un matinal care a început acum aproape un an.

Mă bucur foarte tare pentru această veste”, a declarat Orlando Ivan.

Țibulcă și Orlando
Țibulcă și Orlando

Am primit nu o veste, ci două, care m-au bucurat foarte tare. Serialul `Moldovenii`, după doar un sezon, este nominalizat la categoria `Cel mai bun serial TV românesc la Premiile Radar de Media`.   Doar votul vostru îl poate duce acum în poziția de câștigător! O surpriză și mai mare, `Scularea!` este nominalizată la categoria `Cea mai bună producție radio din România` la Premiile Radar de Media”, a declarat Radu Țibulcă.  

Emisiunea Bară la Bară, nominalizată pentru al doilea an la Premiile Radar de Media 

Emisiunea „Bară la Bară” prezentată de Mihai Hînda este nominalizată pentru al doilea an consecutiv la categoria „Cea mai bună producție radio”. Mihai Hînda a fost extrem de bucuros să afle că munca lui este atât de apreciată de publicul larg.

Mihai Hînda
Mihai Hînda

A doua oară, consecutiv, emisiunea `Bară la Bară` este nominalizată printre atâtea nume frumoase la Premiile Radar de Media, la categoria `Cea mai bună producție de Radio` și sunt foarte bucuros

, a declarat Mihai Hînda.

Cele două emisiuni pot fi votate pe site-ul  https://www.radardemedia.ro/start-vot-premiile-online-radar-de-media-2020/ în perioada 20 octombrie- 1 decembrie.