Lansări muzicale

Oficialii Netflix au lansat în Europa cinci jocuri pentru dispozitive mobile! Ce vor putea juca abonații

Oficialii Netflix au lansat în Europa cinci jocuri pentru dispozitive mobile! Ce vor putea juca abonații
Oficialii Netflix au lansat în Europa cinci jocuri pentru dispozitive mobile! Ce vor putea juca abonații [Sursa foto: PixaBay]
Netflix a lansat marţi cinci jocuri pentru dispozitive mobile, destinate abonaţilor de pe unele pieţe europene. Avem detalii în articol!

Platforma de streaming Netflix a lansat marţi cinci jocuri pentru dispozitive mobile, destinate abonaţilor de pe unele pieţe europene. Potrivit Reuters, parte a eforturilor sale de diversificare a serviciilor pe care le oferă, alături de intensificarea concurenței pe piața de streaming video, Netflix intră în industria jocurilor video. Din primele informații, compania a introdus jocurile video “Stranger Things: 1984”, “Stranger Things 3: The Game”, “Card Blast”, “Teeter Up” şi “Shooting Hoops” pentru Android, în Spania şi Italia.

Polonia, unde titlurile “Stranger Things” sunt deja disponibile, va primi celelalte trei titluri.

" Ne aflăm încă la început, dar suntem nerăbdători să aducem aceste jocuri exclusive ca parte a calităţii de membru al Netflix, fără publicitate şi fără achiziţii în aplicaţie”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Oficialii Netflix au lansat în Europa cinci jocuri pentru dispozitive mobile! Ce vor putea juca abonații
Oficialii Netflix au lansat în Europa cinci jocuri pentru dispozitive mobile! Ce vor putea juca abonații[Sursa foto: PixaBay]

Netflix intenționează să intre pe piața jocurilor video

De asemenea, în condiţiile în care furnizorii de servicii de streaming mai noi, precum Disney+ şi HBO Max au atras rapid abonați, platforma de streaming Netflix a anunțat intenţia de a intra pe piața jocurilor video atunci când a raportat rezultatele trimestriale trecute. 

”Vedem jocurile ca o nouă categorie de conţinut pentru noi, similară cu extinderea pe segmentul filmelor originale, animaţiei şi televiziunii fără actori”, a afirmat compania într-o scrisoare adresată acţionarilor”.