Stiri

Cum poți alege în ce limbă să vezi subtitrările pe Netflix

Cum poți alege în ce limbă să vezi subtitrările pe Netflix
[Sursa foto: Facebook ]
Vezi mai jos cum poți alege în ce limbă să vezi subtitrările pe Netflix.

 Abonaţii Netflix pot urmări filmele şi serialele preferate cu subtitrări în aproape orice limbă de circulaţie internaţională. Bineînţeles, toate subtitrările sunt disponibile şi în limba română.

Cum poţi selecta în ce limbă să vezi subtitrările pe Netflix

Cum poți alege în ce limbă să vezi subtitrările pe Netflix

  Netflix le oferă abonaţilor săi o varietate foarte mare de filme, seriale şi documentare, produse în multe ţări, produse nu doar în Statele Unite ale Americii.

Nu toate peliculle sunt produse în limba engleză, aşa că în multe cazuri este nevoie de subtitrare. Cei mai mulţi români aleg să folosească subtitrările în limba română, dar pot alege şi titrările în franceză, spaniolă, italiană sau maghiară.

Cum poți alege în ce limbă să vezi subtitrările pe Netflix

 Pentru a alege limba în care vrei să vezi subtitrările, trebuie să urmezi paşii următori: Conectează-te pe Netflix ---> Selectează contul ---> Selectează un profil ---> Selectează Limbă ---> Alege limba în care vrei să vezi subtitrările din secţiunea Shows & Movies Languages ---> Salvează setarea.

Cum poţi alege limba meniului la Netflix

 De asemenea, Netflix le oferă posibilitatea abonaţilor săi să aleagă limba meniului. Cei care nu cunosc nicio limbă străină se pot descurca fără probleme, alegând meniul în limba română. Aşa, vor putea înţelege şi descrierile filmelor şi serialelor şi îşi vor putea seta contul de pe bunul plac. Pentru a selecta limba de afişare a meniului, trebuie să parcurgi următorii paşi: Conectează-te pe Netflix ---> Selectează contul ---> Selectează un profil ---> Selectează Limbă ---> Selectează Display Language şi alege limba ---> Salvează setarea.

 În cazul în care aceste setări nu se aplică instantaneu, problema se va rezolva imediat. Trebuie doar să te deconectezi de pe cont şi să te conectezi la loc, iar toate setările vor fi făcute aşa cum le-ai selectat. Este bine de ştiut şi că Netflix îţi oferă posibilitatea de a alege din cinci-şapte limbi subtitrarea, în funcţie de ţara în care te afli. Nu toate limbile sunt disponibile pentru toate filmele şi serialele.