Stiri

Offset își serbează ziua de naștere pe 14 decembrie. Cinci lucruri mai puțin cunoscute despre viața rapperului

offset
Offest își serbează ziua de naștere pe 14 decembrie [Sursa foto: Instagram]
Offest, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi, își serbează ziua de naștere pe 14 decembrie.

Offset își serbează ziua de naștere pe 14 decembrie. Kiari Kendrell Cephus, cunoscut sub numele său de scenă Offset, s-a născut pe 14 decembrie 1991, în Lawrenceville, Georgia, în Statele Unite ale Americii. Artistul urmează să împlinească vârsta de 31 de ani.

Cariera muzicală a lui Offset a început în momentul în care a format trupa Migos împreună cu vărul său, Quavo, și rapperul Takeoff.

Migos a câștigat inițial recunoaștere după lansarea single-ului lor din 2013, numit „Versace”. În 2015, trio-ul și-a lansat albumul de studio de debut Yung Rich Nation. În 2017, single-ul lor „Bad and Boujee” a devenit un fenomen pe internet, care a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100 din SUA.

Citește și: Cardi B, mesaj emoționant pentru soțul ei, Offset de ziua lui de naștere: „Sunt foarte norocoasă”

În 2017, Offset a început să formeze un cuplu cu artista Cardi B, iar cei doi sunt împreună și în prezent. S-au căsătorit în privat pe 20 septembrie 2017, iar în același an au existat mai multe scandaluri cu privire la faptul că rapper-ul ar fi înșelat-o pe artistă. În anul 2018, cuplul a anunțat că vor avea primul lor copil, o fetiță, pe care au numit-o Kulture Kiari Cephus.

În septembrie 2020, s-a raportat că Cardi B ar fi cerut divorțul, dar luna următoare au fost văzuți din nou împreună. Un an mai târziu, Cardi B a anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil cu Offset, un băiețel.

offset
Offest își serbează ziua de naștere pe 14 decembrie. Cinci lucruri mai puțin cunoscute despre viața rapperului[Sursa foto: Captura Video]

Offset își serbează ziua de naștere pe 14 decembrie. Ce nu știai despre viața rapperului

1. Trupa Migos este formată din Offset, vărul său Quavo și nepotul lui Quavo, Takeoff, care a murit în anul 2022. Cei trei au fost mai apropiați decât majoritatea colegilor de trupă, deoarece au crescut împreună în Gwinnett County, Georgia.

Toți cei trei băieți au crescut în căsuța mamei lui Quavo. Asta pentru că tatăl lui Quavo murise când el avea doar patru ani și atât tații lui Takeoff, cât și ai lui Offset plecaseră când erau tineri. Prin urmare, mama lui Quavo i-a crescut ea însăși pe toți cei trei.

2. Ca urmare a temperamentului său incontrolabil de la liceu, Offset a fost trimis la școala militară.

3. Offset este căsătorit cu Cardi B, alături de care are o fiică și un fiu. Cu toate acestea, Offset avea deja trei copii din relații anterioare. Rapper-ul mai are alți doi fii, Jordan și Kody, și o fiică pe nume Kalea.

offset
Trupa Migos, formată din: Offset, Quavo și Takeoff [Sursa foto: Captura Video]

4. Offset a avut multe probleme cu legea. El a fost arestat pentru prima dată în 2011 pentru furt și deținere de marijuana. Apoi, în 2015, toți cei trei colegi de trupă au fost arestați sub acuzația de droguri și arme. În timp ce Takeoff și Quavo au primit acorduri de pledoarie, Offset a fost condamnat la opt luni de închisoare, potrivit TVOM.

5. Pe 1 noiembrie 2022, Takeoff, prietenul și colegul de trupă al lui Offset, a fost împușcat mortal în Houston, Texas. După uciderea vărului și a colegului său de grup, Offset a amânat data lansării viitorului său album, care urma să fie lansat inițial pe 11 noiembrie 2022.