Stiri

Obiceiul lui Ashton Kutcher care i-a făcut pe mulți să vomite cand au auzit ce își pune actorul în cafea dimineața

Ashton Kutcher
Ashton Kutcher explică beneficiile obiceiului său foarte ciudat de cafea [Sursa foto: Pixabay, Captură Video ]
Ashton Kutcher explică beneficiile obiceiului său foarte ciudat de cafea. Mulți nu s-ar fi gândit niciodată la asta!

Ashton Kuctcher, unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, a făcut recent o dezvăluire total neobișnuită. Obiceiul de cafea al lui Ashton Kutcher i-a făcut pe mulți să ridice semne de întrebare, însă actorul insistă că, oricât de ciudat ar fi, combinația are beneficiile sale.

Actorul a vorbit despre ingredientul neobișnuit pe care îl pune în cafea, în timpul unei apariții de Ziua Îndrăgostiților la emisiunea The Kelly Clarkson Show, moderată de Kelly Clarkson, acolo unde cei doi au vorbit despre obsesii.

Kelly Clarkson a deschis subiectul și a vorbit despre obsesia de cafea a lui Kutcher, dar și ingredientul neobișnuit pe care îl folosește. În timpul emisiunii, ea a mărturisit că este de părere că actorul ar putea fi singurul care are acest obicei.

Ashton Kutcher
Ashton Kutcher și Kelly Clarkson [Sursa foto: Captură Video ]

Ingredientul neobișnuit pe care Ashton Kutcher îl pune în cafea: „Îi dă puțină dulceață”

În timp ce majoritatea persoanelor preferă lapte, zahăr sau siropuri pentru a da un gust diferit cafelei, Ashton Kutcher i-a uimit pe toți după ce a mărturisit că îi place să pună suc de

portocale în cafea.

Kutcher a explicat că cafeaua și sucul de portocale nu sunt comanda lui obișnuită, preferata lui fiind de fapt cafeaua neagră. Preferința lui este cafeaua prăjită ușor, un soi care are „note de citrice” și care poartă o aciditate care îi dă băuturii o anumite „luminozitate”, mai degrabă decât un sentiment de cafea arsă.

Citește și: Declaraţia care i-a împărţit pe fani în două tabere. Ce obicei au Mila Kunis şi Ashton Kutcher când merg la toaletă

Având în vedere acest aspect, actorul a explicat că în momentul în care își dorește ca băutura lui să prindă o ușoară aromă de citrice, el pune doar un strop de suc de portocale în cafea, nu mai mult.

„Dacă am vreodată o cafea prăjită medie și îmi spun „Oh, chiar aș prefera ca aceasta să fie prăjită puțin mai ușor”, iau doar un strop,nu foarte mult, un strop de suc de portocale și luminează cafeaua și îi dă puțină dulceață”, a povestit Ashton Kutcher, în cadrul emisiunii.

Ashton Kutcher
Ashton Kutcher obișnuiește să își pună suc de portocale în cafea [Sursa foto: Pixabay ]

În ciuda cât de bizar a sunat la început, Clarkson părea să fie cucerită de explicația lui Kutcher, motiv pentru care a mărturisit că va încerca combinația. Actorul i-a dat și un sfat important și a avertizat-o să nu exagereze cu sucul de portocale, altfel riscă să strice gustul întregii băuturi.

După confesiunea actorului, părerile au fost împărțite în mediul online. Mulți internauți au mărturisit că doar gândul de a gusta o astfel de băutură le provoacă greață și stări de vomă, în timp ce alte persoane s-au regăsit și au mărturisit că au încercat de multe ori această combinație.