Stiri mondene

Oana Radu, transformare incredibilă! Cât de mult a slăbit artista în doar 6 luni: ”Nu îmi puteam arăta picioarele”

Oana Radu, imagini uluitoare! Cât de mult a slăbit artista în doar 6 luni
Oana Radu, imagini uluitoare! Cât de mult a slăbit artista în doar 6 luni [Sursa foto: Instagram]
Oana Radu s-a afișat pentru prima dată cu picioarele pe rețelele sociale. Uite prin ce transformare a trecut vedeta în doar 6 luni. Avem primele imagini în articol!

Oana Radu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România! De-a lungul anilor, cântăreața a reușit să rămână în atenția fanilor, după ce a reușit să slăbească peste 100 de kilograme, în doar câteva luni. Dacă în trecut, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” a suferit din cauza kilogramelor în plus, în prezent, vedeta se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. În urmă cu puțin timp, frumoasa artistă s-a decis să le demonstreze  fanilor din mediul online că a depus un efort incredibil pentru a ajunge la silueta visată, iar diferențele sunt de-a dreptul incredibile.

Oana Radu, imagini uluitoare! Cât de mult a slăbit artista în doar 6 luni

”ȘOCANT!! Așa arătam eu acum aproape 6 luni de zile. Acestea sunt urmele pe care mancarea le lăsase pe corpul meu. O celulită închistată și extrem de agresivă mă chinuia și mă făcea să stau mereu acoperită. Nu îmi puteam arăta picioarele, nu am mers niciodată la plajă până anul acesta, nu am purtat niciodată fusta scurtă, etc. Deși faceam sport și țineam dieta, slăbeam, dar nu reușeam să scap de această problemă groaznică, celulita!”, a scris Oana Radu pe Instgram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana Radu (@eusuntoanaradu)

Oana Radu își arată pentru prima dată picioarele: ”Am muncit foarte mult pentru ele”

În continuare, Oana Radu a precizat că este pentru prima dată când își arată picioarele pe rețelele sociale. Mai mult, artista a ținut să menționeze că pozele sunt 100% reale. Pentru că este o persoană asumată, Oana Radu a vrut să împărășească experiența ei cu fanii din mediul onine.

”În primul rând, înainte de orice, sunt primele mele poze în care îmi arăt picioarele “pe bune”! Nu sunt neapărat cele mai subțiri, sau cele mai tonifiate, dar sunt ale mele! Am muncit foarte mult pentru ele, și am acceptat că, nu voi avea niciodată niște “bețișoare “, fiindcă probabil nu așa e conformația mea! Vreau să vă spun că sunt mândra de mine, și că îmi place cum arăt! Sper să nu pară că sunt îngâmfată, sau încrezută, sau că mă laud, deși simt nevoia, având în vedere că am avut toată viața mea complexe foarte mari!”, a mai adăugat Oana Radu, pe pgina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana Radu (@eusuntoanaradu)