Stiri mondene

Oana Radu și Theo Rose, tutorial de make-up la „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Oana Radu și Theo Rose
Oana Radu și Theo Rose [Sursa foto: Captură YouTube]
Oana Radu și Theo Rose au stârnit hohote de râs în platoul „Bravo, ai Stil! Celebrities, cu make-up-ul pecare cele două l-au făcut.

Așa cum v-a obișnuit în ultima vreme, Oana Radu are momente artistice în fiecare ediție din timpul săptămânii. Poveștile ei aduc un plus de bucurie în inima juraților și a colegelor sale de platou, dar și în inima celor de acasă. 

Oana Radu, machiată de Theo Rose. Iată ce a ieșit 

Oana Radu a născocit aseară o poveste conform căreia și-a făcut un salon de înfrumusețare la bine-cunoscut-ul Măceșul de sus.

Și pentru că nu avea cum să demonstreze că serviciile sale sunt de cea mai bună calitate, Oana Radu a desemnta-o pe Theo Rose aka „Nineta” să o machieze pentru a oferi un tutorial ca la carte.

Oana Radu
Oana Radu [Sursa foto: Captură YouTube]

„Mi-am deschis un salon de înfrumusețare la Măceșul de Jos și se numește „La Saloneta”. Am luat în avans bani mulți pentru vreo cinci-șase mirese să le machiez.

Problema este că nu am machieoză și am o pacientă care nici nu prea vede, îi și tremură mâinile rău de tot și trebuie să filmăm un tutorial de make-up. Deja am pacienta”
, a spus Oana Radu înainte de începerea tutorialului.  

La finalul „tutorialului” s-a dat și Theo Rose cu ruj, tot în nota în care a dat-o și pe Oana Radu. 

Nu știm dacă tutorialul a fost sau nu ca la carte având în vedere rezultatul final, însă este clar că atât jurații cât și celelalte concurente s-au distrat pe cinste.

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Captură YouTube]

„Chiar mă gândeam cum o să se risipească legenda `Zona Capului e superbă`”, a glumit Alexandra atunci când a fost întrebată ce părere are de ținuta Oanei.

Ajunsă în fața juraților, Oana Radu a luat trei steluțe, chiar dacă ținuta ei nu a fost atât de apreciată de cei trei. Momentul de divertisment pe care Oana Radu l-a pregătit, a cântărit foarte mult în luarea deciziei juraților.

„Mie nu-mi place, însă pentru că ești singura concurentă care în timpul săptămânii ai avbut niște momente extraordinare și ai creat ceea ce din punctul meu de vedere se cheamă divertisment, într-o emisiune de stil, o să fii punctată din acest motiv”, a spus Cătălin Botezatu.