Lansări muzicale

DRAGOȘ și Oana Radu lansează „Labirint”, o poveste de dragoste despre doi oameni care nu-și găsesc calea

DRAGOȘ și Oana Radu
DRAGOȘ și Oana Radu [Sursa foto: Instagram]
Oana Radu vine în atenția publicului cu o colaborare inedită. Este vorba despre DRAGOȘ, un tânăr extrem de talentat care și-a dorit de mic copil să cânte.

DRAGOȘ este un nou nume care apare pe scena din România, odată cu anunțarea lansării piesei „Labirint” în colaborare cu Oana Radu.

Pe Oana Radu o știm cu toții. Este o artistă cu o voce excepțională care s-a făcut cunoscută odată cu participarea sa în cadrul unui concurs de talente. De atunci, Oana s-a remarcat prin piese precum „Tu” „Lasă-mă să te las”, „În vraja ta”, „Heroina”.

Mâine, 17 noiembrie, Oana Radu se va bifa o colaborare cu DRAGOȘ, alături de care va lansa „Labirint”, o piesă care descrie o poveste de dragoste dintre doi oameni ce nu-și găsesc calea împreuna. „Ei simt iubire și dor. dar nu reușesc să ajungă să-și salveze relația. El trece într-un final peste, iar ea, deși afirmă că se bucură pentru el, speră ca intr-un final va ajunge, la randul ei, să-l vada ca pe un simplu strain”, ne spune DRAGOȘ. 

DRAGOȘ și Oana Radu
DRAGOȘ și Oana Radu[Sursa foto: Instagram]

Colaborarea dintre cei doi artiști a venit în urma unei prietene comune care le-a insuflat ideea că vor face o pereche bună pe scenă. Din primele imagini de la filmarea videoclipului pe care le-au postat cei doi pe conturile de socializare, noi spunem că piesa este o reușită și abia așteptăm lansarea ei. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DRAGOS (@dragos_music)

Cine este DRAGOȘ

DRAGOȘ, pe numele real de Roșu Ionuț Dragoș, este un tânăr de 20 de ani și are o atracție pentru partea artistică încă de la o vârstă fragedă. Muzica a devenit la un moment dat și „job”, fiind solist de muzică ușoară la diverse petreceri.

DRAGOȘ și Oana Radu
DRAGOȘ și Oana Radu[Sursa foto: Instagram]

„Cântam, dansam, desenam, recitam poezii, faceam parte la micile scenete din gimnaziu, eram primul și-mi plăcea să fiu în mijlocul atentiei la serbările școlare și de ce nu, în general.. adica mai tot timpul:)). In liceu am fost unul dintre solistii unui band desi parintii mei nu au fost de-acord, deoarece ei isi doreau sa pun mai multa importanta pe scoala, dar cu mari promisiuni am reusit sa-i conving ca le pot face bine pe ambele. Bineinteles ca dupa promisiuni, trebuiau sa fie si fapte. Fapte care s-au concretizat si le-am dus la bun sfarsit, dovedindu-le prin nota examenului de "maturitate"  , a declarat DRAGOȘ.