Stiri mondene

Oana Radu, dezvăluiri emoționante despre mama sa! Cum se înțelege artista, de fapt, cu cea care i-a dat viață: „Îmi amintesc că s-a chinuit foarte mult”

Oana Radu, dezvăluiri emoționante despre mama sa
Oana Radu, dezvăluiri emoționante despre mama sa [Sursa foto: Captură YouTube]
Oana Radu a vorbit despre relația pe care o are cu cea care i-a dat viață. Uite ce confesiuni a făcut artista despre mama sa!

Deși se numără printre cele mai îndrăgie artiste din România, nimeni nu știe prin câte lucruri a trecut, de fapt, Oana Radu. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities a fost recent invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, unde a vorbit printre altele și despre relația pe care o are cu părinții ei.

Oana Radu: Este o persoană care m-a crescut cu greu”  

Oana Radu îi este foarte recunoscătoare mamei sale, despre care spune că a fost și este modelul ei în viață, fiind persoana care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și vedea fata fericită. Fiind abandonată de tatăl ei când avea doar 3 săptămâni, mama artistei a fost foarte implicată și s-a asigurat că fiica ei are tot ce-i trebuie. 

Oana Radu, dezvăluiri emoționante despre mama sa
Oana Radu, dezvăluiri emoționante despre mama sa[Sursa foto: Captură YouTube]

„Este o persoană care m-a crescut cu greu. Cu foarte mult greu. Practic, toată tinerețea ei a fost dedicată proiectului Oana Radu. Mă ducea la absolut toate festivalurile din țară. Îmi amintesc că se împrumuta, se zbătea să găsească sponsorizări, să-mi facă rost de ținte. Noi veneam des la București să repetăm, plecam dimineața cu trenul, apoi cu metroul. Îmi amintesc cum suna toți compozitorii să facă rost de negative. Le povestea că e mama unei fetițe și că își dorește foarte mult să mă ajute cu un negativ, de multe ori eram refuzate că nu aveam bani să plătească întotdeauna. Îmi amintesc că s-a chinuit foarte mult.

Oana Radu, dezvăluiri emoționante despre mama sa
Oana Radu, dezvăluiri emoționante despre mama sa[Sursa foto: Captură YouTube]

I-a fost greu, nu știu dacă i-a fost greu că nu mai avea un partener, sunt sigură că faptul că nu mai avea sprijinul s-a chinuit foarte mult. Îmi amintesc că de câte ori aveam nevoie de bani pentru tot felul de lucruri, îl suna. El locuia în Craiova, dar nu venea să ne caute. Eu de la vârsta de 4-5 ani când venea fugitiv la ziua mea că îl chema mami și insita, îmi amintesc că era refuzată când cerea ajutor. Găsea mereu scuze. Nici cealaltă parte gratuită, adică afecțiunea nu venea din partea lui. Dacă el se va uita la aceste imagini, vreau să știe că l-am iertat și vreau să știe că nu vreau nimic de la nimeni și nu aștept absolut nimic pentru că sunt un om atât de puternic, atât de bine construit, încât am luat-o de la 0 de multe ori”, a spus Oana Radu.