Stiri mondene

Ce sacrificii a făcut Oana Radu pentru a avea succes?! Artista a dezvăluit programul ei zilnic: „Mă trezesc la 5 dimineața”

Oana Radu a recunoscut ce sacrificii a făcut pentru a avea succes în carieră
Oana Radu a recunoscut ce sacrificii a făcut pentru a avea succes în carieră [Sursa foto: Captură YouTube]
Invitată în platoul emisiunii „Teo Show”, Oana Radu a povestit despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul anilor. Uite despre ce este vorba!

Nu este un secret pentru nimeni faptul că participarea în cadrul show-ului de talente, „Vocea României”, i-a adus Oanei Radu celebritatea. În 2011, îndrăgita artistă a reușit să-i impresioneze pe jurații: Marius Moga, Loredana Groza, Horia Brenciu și Smiley. La doar 17 ani, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!Celebrities” a atras imediat aprecierea publicului cu vocea deosebită, fiind numită de jurați și telespectatori „Adele de România.” Deși a ajuns una dintre cele mai bune voci de la noi, Oana Radu a avut parte de o copilărie cu multe neajunsuri. Invitată recent în platoul emisiunii „Teo Show”, vedeta a vorbit deschis despre sacrificiile

pe care le-a făcut de-a lungul anilor. 

Oana Radu a recunoscut ce sacrificii a făcut pentru a avea succes în carieră
Oana Radu a recunoscut ce sacrificii a făcut pentru a avea succes în carieră[Sursa foto: Captură YouTube]

„Tu știi cât muncesc eu pentru 9.000 de euro? Mă trezesc la 5 dimineața. Fac o oră sau 45 de minute cardio pe stomacul gol, apoi iau micul dejun. Merg la sală și mă antrenez două ore, apoi merg să fac tranzacții la bancă sau plătesc furnizori. Merg la croitoreasă și las materialele pentru lenjeriile modelatoare, mă ocup de grupul de slăbit.

Apoi merg la studio și stau până pe la 7-8 seara, uneori și mai târziu. Îmi iau întotdeauna casoletele cu mâncare la mine, pentru că am ore fixe la care trebuie să mănânc. Mănânc oriunde aș fi și mănânc întotdeauna.

Oana Radu a recunoscut ce sacrificii a făcut pentru a avea succes în carieră
Oana Radu a recunoscut ce sacrificii a făcut pentru a avea succes în carieră[Sursa foto: Captură YouTube]

Ajung acasă și fac facturi, preiau comenzi, uneori fac și coletele, editez singură pozele, mă gândesc la colecții noi, îmi filmez singură campaniile, editez filmările, mai lucrez la piese.

Chiar muncesc foarte mult. (…) Am mașina în rate. Nu-mi ajung banii. Noi ne-am achiziționat un apartament. Am dat un avans mai mare și în fine, mai trebuie să dăm niște bănuți. Am tot așteptat să ne luăm câte ceva. Îmi doresc o geantă, pantofi și o brățară. Am zis că mai aștept puțin și când o să fiu super-bogată, pentru că o să fiu, când o să-mi vină banii o să-mi iau tot ce vreau”,  a povestit Oana Radu.

Ce meserie ar fi avut Oana Radu dacă nu era artistă: ”A ș fi făcut bani din piatră seacă”  

În cazul în care nu ar avea bani, Oana Radu susține că ar face absolut orice este nevoie să reușească în viață. Ar începe de jos și nu s-ar abate de la drumul său, fiind de părere că succesul vine după muncă și sacrificii.

Citeste si: Oana Radu, despre momentele care au marcat-o de-a lungul vieții: ”Am avut parte de violență fizică și verbală”

„Eu dacă nu aș fi avut voce și nu aș fi făcut bani din muzica mea, aș fi făcut bani din piatră seacă. Pentru că eu cred că dacă ești un om muncitor și dacă faci cu plăcere orice lucru faci.. faci bani”, a mai adăugat Oana Radu.