• Aiud 95.2
 • Alba-Iulia 99.7
 • Bacău 88.8
 • Bârlad 104.9
 • Bistrița 97.3
 • Botoșani 91.1
 • Brașov 91.9
 • București 88.0
 • Buzău 96.7
 • Câmpeni 96.2
 • Câmpina 88.6
 • Cluj-Napoca 101.5
 • Constanța 96.9
 • Craiova 92.0
 • Focșani 95.3
 • Piatra Neamț 102.3
 • Ploiești 88.3
 • Râșnov 104.5
 • Sibiu 88.4
 • Sinaia 103.6
 • Tg. Mureș 106.4
 • Timișoara 93.9
 • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Oana Matache și Radu Siffredi, la un pas de despărțire?: ”Lucrurile astea nu merg așa. A făcut totul pe ascuns.” Ce se întâmplă, de fapt, în relația celor doi

Oana Matache și Radu Siffredi, la un pas de despărțire
Oana Matache și Radu Siffredi [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Carmen Harra a făcut previziuni neașteptate despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi. Care este viitorul cuplului care a ținut primele pagini ale tabloidelor?

Carmen Harra, cunoscută ca fiind femeia care pune punctul pe ”i”, a făcut o previziune pentru cei doi îndrăgostiți. Invitată în emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”, celebra clarvăzătoare a explicat că această poveste de iubire, începută rapid, nu va dura mult, așa cum și-ar dori Oana Matache. Cea care a prezis divorțurile mai multor cupluri din lumea mondenă susține că sora Deliei ține mult să stea în această relație, dar face o mare greșeală.

Carmen Harra a făcut previziuni despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi.
Carmen Harra[Sursa foto: Facebook]

Deși multă lume nu înțelege cum Radu Siffredi a reușit să o cucerească pe Oana Matache, Carmen Harra a explicat cum cei doi s-au apropiat. Potrivit spuselor clarvăzătoarei, se pare că este vorba despre o iubire karmică, doar așa explicându-se cum mariajul artistei cu tatăl copiilor, Răzvan Miheț, s-a rupt atât de brusc.

Citește și: Radu Siffredi nu ține cont de dorința Oanei Matache. Ce a făcut la scurt timp după ce Protecția Copilului s-a autosesizat

„Ruptura asta poate să fi venit în timp, ei s-au detașat în timp unii de alții, nu a existat fuziunea aia emoțională și atunci s-au uitat unii la alții ca doi străini. Asta e o variantă, dar mai e și varianta că ea a avut așa o iubire peste noapte de acest om, cu care eu personal cred că ar putea să aibă o conexiune karmică, pentru că numai conexiunile karmice produc rupturi atât de puternice în mariajul cuiva. 

Asta e concluzia mea, aici ne raportăm la o relație karmică, relațiile karmice vin din experiențele anterioare. Eu cred că ea are o atracție cu acest Radu, noul ei iubit, care în plus pare să fie foarte șarmant și a prins-o în mrejele lui. Partea proastă este că ea lasă totul nerezolvat în relația cu Răzvan, lasă doi copii, lasă suferința celor din jur la familia ei care sunt intrigați, nu aprobă.

Oana Matache și Radu Siffredi, la un pas de despărțire
Oana Matache și Radu Siffredi[Sursa foto: Captură video]

Ea dorește cu orice preț să fie în această relație, dar când noi lăsăm lucrurile, psihologic vorbind, nerezolvate undeva, noi nu construim nimic pe suferința altora. De câte ori ne despărțim de cineva și producem durere și vrem să fim fericiți cu altcineva, nu ne construim acea fericire. Eu am o îndoială că ea merge în timp cu bătaie lungă în relații foarte bune cu acest Radu, pentru că ea lasă în spate toată această acțiune undeva greșită, pentru că ea nu și-a pregătit o separare sau un divorț.

A făcut totul brusc, peste noapte, a făcut în ascuns și lucrurile astea nu merg așa. Nu o să-i placă ce-i spun eu, oamenii nu vor să audă adevărul, ne doare rău de tot, îl respingem și ne revoltăm și condamnăm persoana care ne pune adevărul în față, pentru că nu putem să-l digerăm”, a declarat Carmen Harra, în emisiunea Corneliei Ionescu.

Carmen Harra a făcut previziuni despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi.
Radu Siffredi

Carmen Harra: „El o să vrea să iasă din relație. Acum îi place pentru că îl face celebru”

Carmen Harra nu are niciun dubiu că relația celor doi se va încheia. Chiar dacă ajung în fața altarului și fac pasul cel mare, căsnicia tot nu va rezista. Potrivit clarvăzătoarei, Radu Siffredi  va pune punct relației când se va plictisi.

Citește și: Gina Matache, apariție emoționantă în mediul online. Mama Deliei și fostul ginere, Răzvan Miheț, au luat copiii de la Oana și au ieșit în oraș

„Pericolul pe care Oana îl creează este a celui de-al doilea divorț în cazul unei căsători cu acest Radu. Pornim cu Radu, dar nu știu câți ani, poate nu mai mult de 3, poate 7, dar nu e de bătaie lungă. Mă întreb și dacă ajunge să se căsătorească cu el, pentru că eu cum îl percep, e un bărbat foarte șarmant, foarte plin de viață, are o prezență și el este foarte convins de cine este, dar s-ar putea ca la un moment dat relația asta să devină banală pentru el și să vrea să iasă din ea.  Acum îi place pentru că-l face celebru, se consideră măgulit, e genul de om pe care e bine să-l măgulești. E un pic de narcisist, dar în momentul în care ei s-au săturat de ceva și nu le convine se spală pe mâini și au plecat”, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra a făcut previziuni despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi.
Oana Matache

Citește și: Oana Matache, în vizorul autorităților pentru Protecția Copilului. Răzvan Miheț, tatăl micuților, a luat atitudine, iar sora Deliei este în pericol să rămână fără copii din cauza lui Radu Siffredi

Carmen Harra a mers și mai departe, afirmând că, din nefericire pentru ea, Oana Matache va rămâne toată viața doar sora Deliei, pentru că nu a realizat nimic extraordinar în viață. „Prin scandal, a devenit o persoană publică, dar nu lasă nimic omenirii valoros. Sora ei a făcut muzică, are ceva în spatele ei. Eu îi doresc să creeze ceva, să scrie o carte, să facă ceva. Dacă tot are acest moment de celebritate, să profite de el, ca să justifice că a ajuns în atenția publică. Ce spun eu e valabil vedetelor care n-au nimic în spatele lor, decât operații plastice”, a mai spus clarvăzătoarea vedetelor.