Stiri mondene

Oana Matache, în vizorul autorităților pentru Protecția Copilului. Răzvan Miheț, tatăl micuților, a luat atitudine, iar sora Deliei este în pericol să rămână fără copii din cauza lui Radu Siffredi

Oana Matache, probleme cu Protecția Copilului din cauza lui Radu Siffredi
Oana Matache, probleme cu Protecția Copilului  [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Problemele se agravează pentru Oana Matache. Sora Deliei se află la un pas de a pierde copiii din cauza noului iubit, Radu Siffredi. Protecția copilului s-a alertat după ultima apariție a bărbatului în mediul online.

Oana Matache se află în centrul unui scandal, după ce și-a părăsit soțul și a început o relație cu Radu Siffredi, care deja locuiește alături de ea. După hate-ul din mediul online, se pare că sora Deliei are probleme și cu Protecția Copilului din cauza iubitului său. Totul a început după ce noul iubit s-a filmat când vorbea despre fiul Oanei, Bogdan. „Iarăși plânge, o să-i bag un peni*****”, a afirmat bărbatul.

Protecția Copilului s-ar fi autosesizat în acest caz, iar fostul soț, Răzvan Miheț, ar fi luat legătura cu fosta soție și i-ar fi transmis că ar fi în pericol să piardă copiii, în cazul în care situația va escalada, conform  Cancan.

 

 Răzvan Miheț și Oana Matache
Răzvan Miheț și Oana Matache 

Oana Matache ar fi înțeles mesajul și s-ar fi conformat, de frică să nu rămână fără micuții pe care îi are împreună cu Răzvan Miheț.

Sora Deliei și Radu Siffredi și-au anulat podcast-ul anunțat cu surle și trâmbițe pe care îl aveau programat și au anunțat că, pentru o perioadă, dispar din viața din lumina reflectoarelor.

Citește și: "Fă ceva în legătură cu copiii tai. Ține-i departe de mediul toxic în care trăiesc!" Apel disperat către fostul soț al Oanei Matache

Amintim că zilele trecute, Gina Matache, mama Oanei, a făcut public un filmuleț în care Radu Siffredi, actualul partener de viață al fiicei sale, îl înjura pe unul dintre copiii iubitei sale, după ce acesta s-ar fi

trezit din somn:  ”Iar s-a trezit? Eu cred că nu poate să respire... vezi că are chestia asta. S-a trezit copilul iarăși. Băga-i-aș *&^%$*!”, se aude spunând în video Siffredi. Filmulețul a circulat pe toate rețelele sociale, și a fost distribuit de o mulțime de persoane. 

Oana Matache, probleme cu Protecția Copilului din cauza lui Radu Siffredi
Oana Matache, probleme cu Protecția Copilului din cauza lui Radu Siffredi[Sursa foto: Captură video]

Oana Matache, primele declarații după ce a început "scandalul" dintre mama și iubitul ei

La câteva ore distanță după ce mama sa a făcut public un filmuleț în care Radu Siffredi îl înjură pe unul dintre nepoții ei, Oana Matache a făcut primele declarații despre ceea ce se întâmplă în prezent în viața ei.

Oana Matache, probleme cu Protecția Copilului din cauza lui Radu Siffredi
Oana Matache

Citește și: „Sunt oameni nefericiți”. Radu Siffredi, un nou atac la adresa Ginei Matache. Detaliul care l-a înfuriat și l-a făcut să răbufneasă în mediul online

”M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu to begin with), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez. Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în utlima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. Înafară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră. Acest înveliș de ”catastrofă” pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea.(...) Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat, și nu consifer că s-ar fi ajuns la această stare de hate general, dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nici o dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar.”, este o parte din  mesajul postat de Oana Matache.