Stiri mondene

„Sunt oameni nefericiți”. Radu Siffredi, un nou atac la adresa Ginei Matache. Detaliul care l-a înfuriat și l-a făcut să răbufneasă în mediul online

Radu Siffredi, un nou atac la adresa Ginei Matache
Radu Siffredi, un nou atac la adresa Ginei Matache [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Radu Siffredi nu se lasă și continuă „războiul” cu Gina Matache. Actualul partener al Oanei a transmis un mesaj subtil cu privire la situația în care se află.

Sora mai mică a Deliei a decis să divorțeze de Răzvan Miheț, după cinci ani de căsnicie și este acum implicată într-o altă poveste de dragoste. Noua relație a Oanei Matache a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte din showbiz-ul românesc. Alegerea artistei nu a fost trecută cu vederea nici de către membrii familiei sale care speră în continuare ca totul să revină la normal. Mama Oanei îl consideră pe Radu Siffredi un bărbat nepotrivit pentru fiica sa, din toate punctele de vedere.

Gina Matache spune că de când a început relația cu Radu, Oana nu a mai vorbit cu restul familiei. Interpreta de muzică populară încearcă din răsputeri să o facă pe fiica ei să realizeze că bărbatul are o influență negativă asupra nepoților săi.

Radu Siffredi și Oana Matache[Sursa foto: Captură video]

Radu Siffredi, un nou atac la adresa celor care îl jignesc

Sătul de tot hate-ul primit, Radu Siffredi a postat un mesaj subtil cu privire la situația în care se află, iar tânărul a dat de înțeles că n-o să accepte niciodată sfaturile oamenilor care nu sunt fericiți.

Citește și: Ce spune Oana Matache despre ”înțepăturile” din mediul online dintre Radu Siffredi și Gina Matache: ”Cine nu e bine, nu e bine”

„Când oamenii nefericiți pe fiecare plan al vieții lor încearcă să-mi dea sfaturi.”, este mesajul postat de Radu Siffredi.

 Radu Siffredi, un nou atac la adresa Ginei Matache
Radu Siffredi

Radu Siffredi, amenințat cu bătaia de femei

După ce s-a afișat cu Oana Matache, Radu Siffredi se pare că nu are liniște din partea persoanelor care îl urmăresc pe rețelele sociale. Tânărul este amenințat cu bătaia de femei, iar Radu a făcut publice conversațiile pe conturile sale personale.

Citește și: Delia Matache, primele declarații după ce sora ei a decis să își părăsească soțul și să se mute cu noul ei iubit: ”Sunt chestii care ne privesc”

„Să vezi ce palme primești când te prind pe undeva, săracule, tot un sărac o să mori. Armele o să te doară două trei zile/ Să-ți fie rușine că ai distrus o familie/ O să vezi când te lovește înzecit tot răul pe care îl faci acum/ Nici ție nu-ți vine să crezi că stă aia cu tine.”, sunt o parte din mesajele primate.