Stiri mondene

Delia Matache, primele declarații după ce sora ei a decis să își părăsească soțul și să se mute cu noul ei iubit: ”Sunt chestii care ne privesc”

Delia Matache, primele declrații după ce sora ei a decis să își părăsească soțul și să se mute cu noul ei iubit:
Prima reacție a Deliei cu privire la noua relație a surorii ei [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Delia Matache a avut prima reacție publică cu privire la noua relație a surorii ei, Oana Matache. Cum a comentat cântăreața neînțelegerile din familie?

Oana Matache, sora Deliei, a divorțat de soțul ei și are o relație cu un alt bărbat, fapt care a stârnit un scandal în familia sa. Mama Oanei, Gina Matache, nu este de acord cu deciziile luate de aceasta în ultima perioadă și nici nu aprobă relația cu Radu Siffredi, noul iubit al acesteia. După ce Oana a dat de înțeles că a rupt legătura cu familia sa, fanii au fost curioși să afle ce părere are Delia despre scandalul dintre cei doi.

Artista nu pare dispusă să dea prea multe explicații și preferă ca totul să se rezolve în interiorul familiei. Delia a recunoscut că toată lumea este bine și că ea nu gestionează în niciun fel actuala situație. 

Citește și: Radu Siffredi, filmat în timp ce înjură copiii Oanei Matache: ”S-a trezit copilul iarăși”. Gina Matache a făcut public imaginile

Delia Matache, primele declrații după ce sora ei a decis să își părăsească soțul și să se mute cu noul ei iubit
Delia Matache[Sursa foto: Facebook]

”Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug”, a fost reacția Deliei Matache.

De asemenea, Delia susține că dacă oamenii stau să se gândească mai bine, aceștia pot înțelege foarte bine ce s-a întâmplat acolo și că nu este nevoie de niciun fel de explicații.

Cântăreața a mai adăuat că nu își dorește să vorbească nici în numele mamei sale și nici în numele surorii ei.

Oana Matache a susținut un live pe platforma Twitch alături de iubitul ei, Radu Siffredi
Oana Matache a susținut un live pe platforma Twitch alături de iubitul ei, Radu Siffredi[Sursa foto: Captură video]

Citește și: „Aveți grijă ce psihiatru alegeți!” Gina Matache nu este de acord cu noul iubit al fiicei sale. De ce nu-l vrea pe Radu Siffredi în preajma Oanei Matache

”Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo.

Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură. Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor”, a mai adăugat Delia, pentru  cancan.ro.

Gina Matache susține că fiica ei nu comunică cu nimeni

Oana Matache a rupt legătura cu familia ei, după ce s-a combinat cu o Radu Siffredi? Gina Matache susține că fiica ei nu comunică cu nimeni și că a făcut ultimele postări în care îl ironizează pe tânăr pe rețelele sociale, asta pentru "a-i deschide ochii" fiicei sale.

Oana Matache
Oana Matache

Citește și: Cine este Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache? Au doi copii împreună, deși mariajul lor a ajuns la final

''A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni.(...). Copilul meu important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii.(...) Dacă nu eram în ceață, nu postam. Mă simt neputincioasă. Eu nu zic să fi stat nefericită, ci zic doar că personajul e dubios.(...). Nu trebuia să despartă familia asta. Divorțați nu sunt. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit.'' sunt o parte din mesajele transmise de Gina Matache pe rețelele sociale.