Stiri mondene

O recunoști ?! Avea doar 18 ani, era o fată simplă, iar acum este una dintre cele mai mari vedete autohtone

Loredana Groza
O imagine postată pe rețelele de socializare a făcut furori. Cine este vedeta din imagine. Sigur o știi!

Loredana Groza a postat pe contul ei de Instagram o fotografie de pe vremea când avea 18 ani. Pe acea vreme uniforma era obligatorie chiar și în timpul liceului, fapt care i-a stârnit o imensă nostalgie artistei. Loredana Groza și-a amintit de momentul în care se bucura de succesul pe care îl câștigase cu foarte multă muncă. Artista în vârstă de 50 de ani este cu siguranță una dintre cele mai frumoase femei din România, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. Încă din tinerețe Loredana a fost remarcată pentru trăsăturile ei fizice.

Loredana Groza

Astfel că, în dimineața zilei de luni, Loredana Groza și-a amintit de concertele pe care le susținea în perioada comunistă, dar și de emoțiile care surveneau odată ce se apropia „examenul maturității”. 

La doar 18 ani, Loredana Groza cunoscuse deja succesul 

„  #Ani  de liceu.. ❤️
Poza de absolvire.. 18 ani tocmai impliniti.. Lori din Onesti, fata cu matricola si sarafan castigase deja toate marile concursuri de cantat posibile in Romania, umplea stadioane,  #polivalenta  din Bucuresti sold out de cateva ori pe an si vanduse deja milioane de albume cu primul disc „Buna seara, iubite...”, record neegalat inca. Toate astea in timpul unui regim comunist atunci la apogeu.
Cand am facut poza tocmai ce mi sarbatorisem majoratul dupa un turneu de 45 de zile prin tara si venisem acasa cu 2 zile inainte ca sa dau Bacu’”, a scris Loredana Groza. 

Loredana Groza

Fotografia a fost extrem de apreciată de fanii artistei, strângând numeroase like-uri, dar și comentarii extrem de frumoase. 

„Esti si vei ramane o Legenda!Bravo Lori!!👍”, „un artist foarte interesant și diferit, care umple scena și casele oamenilor cu voie buna, care se diferențiază și e unic si între artistii de talie mondiala și care nu are nevoie de niciun machiaj sau orice altceva pentru a fi frumos ❤️ you're different from the others, Lori! te iubim pentru felul tău și muzica ta✨”, „Imi aduc aminte de aceasta Loredana...micuta fiind, tropaiam in sus si in jos pe scarile Casei de Cultura din Onesti la o Cantarea Romaniei...si avand repetitii, cateva zile eram pe acolo. O gasca de vreo cateva fetite radeau si chitaiau voiase pe holuri...deodata un fior strabate gasca si de la mic la mare amutim...o zana cu parul lung, fusta rosie si o scurta alba cobora scarile, mai zglobie decat noi. Se aude...Loredana...e Loredana...am ramas uitandu-ne toate cu gura cascata...ce eleganta, ce frumoasa... 😍 ”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor de pe Instagram.