Stiri mondene

Loredana Groza, despre perioada de izolare: „Îmi lipsește scena!”

Loredana Groza
Loredana Groza a recunoscut în cadrul unei emisiuni tv ca, deși s-a simțit bine în izolare, îi lipsește scena totuși.

Loredana Groza a apărut aseară în cadrul unui concurs culinar și pe lângă faptul că a gătit bucate de origine indiană, a povestit și cum s-a simțit ea în timpul pandemiei. 

Artista spune că s-a simțit extrem de bine în perioada de izolare, ba chiar își dorea o pauză, însă recunoaște că îi este foarte dor de scenă. 

Loredana Groza

„Îmi place să cred că sunt cântăreața tuturor românilor. Cânt pentru fiecare în parte: și pentru bogați, și pentru săraci și pentru toate generațiile. În această seară îi voi seduce prin bucatele mele.

A fost o perioadă foarte interesantă. Timp de două luni și ceva nu am avut niciun concert cu public. Nu a existat o asemenea pauză atât de lungă de când am început să cânt, de la 14 ani. Îmi lipsește scena, este spațiul meu sacru, dar ai grijă ce-ți dorești. Mi-am dorit întotdeauna să am o lună să stau degeaba. Să evadez un pic din toată această neîntreruptă mișcare și uite că s-a întâmplat”, a declarat Loredana Groza. 

Artista a spus că nu s-a plictisit deloc pe perioada izolării și s-a simțit bine să stea doar în pijamale.  

Loredana Groza este îndrăgostită de bucătăria indiană. Îi plac foarte mult insectele

Loredana Groza a moștenit pasiunea de a găti de la mama și de la bunicile sale. Artista spune că știe să gătească de când se știe și și-a dezvoltat preferințele culinare pe măsură ce a vizitat mai multe țări. Se simte foarte atrasă de bucătăria din India, țară pe care a vizitat-o de foarte multe ori și unde a făcut și voluntariat.

Loredana Groza

În cadrul emisiunii cântăreața a pregătit un mic dejun indian alcătuit din chutney de cocos, dosa (un fel de clătită extrem de subțire), papadum (pâine din linte) și sambar (supă foarte picantă).

„Băi, asta e mâncare indiană. Asta e papadum. Mâncare vegetariană, sănătoasă, pare mâncare ritualică, fii atent", a fost reacția inițială a lui Florin Dumitrescu, spunând că a văzut niște documentare dintr-un loc sacru din India în care era prezentat un astfel de preparat.

Loredana Groza

În momentul în care jurații au văzut cine a gătit au rămas plăcut surprinși.