Stiri mondene

Loredana Groza, apariție incendiară pe Instagram! A renunțat de tot la haine

Loredana Groza
Loredana Groza [Sursa foto: Instagram]
Loredana Groza și-a pus pe jar din nou fanii de pe Instagram după ce a renunțat la inhibiții și... la haine.

Loredana Groza a împlinit 50 de ani în luna iunie a acestui an și este acuzată adesea de fanii din mediul online că secretul tinereții ale constă în medicii esteticieni și saloanele de înfrumusețare. Cu toate acestea, diva nu se abține să nu se afiseze pe Instagram în cele mai provocatoare ținute și chiar să renunțe de tot la haine.

Citeste si: Loredana Groza, interzisă pe Youtube. Piesa care a scandalizat pe toată lumea, artistei i se pare artă

Loredana Groza
Loredana Groza[Sursa foto: Instagram]

Loredana Groza și-a suprins din nou fanii din mediul online ieri, când a postat mai multe Instastory-uri din timpul ședinței de masaj. Bineînțeles că la masaj nu mergi îmbrăcat, nu? Așa că diva și-a afișat formele apetisante în toată splendoarea. Cu doar un slip tanga, Loredana a făcut din nou furori pe Instagram și a stârnit din nou controverse în rândul internauților care o acuză că a apelat la bisturiu.

Însă nu este prima dată când Loredana Groza s-a afișat goală. În urmă cu 20 de ani, când Playboy aniversa un an pe piaţa din România, Loredana Groza a apărut pe coperta celebrei reviste pentru bărbaţi. Pentru pozele sexy, a primit suma de 12.000 de euro, potrivit Playtech

Loredana Groza
Loredana Groza[Sursa foto: Instagram]

Care este secretul siluetei Loredanei Groza 

Artista neagă că ar avea vreo operație estetică, cu toate că este vizibil faptul că Loredana pare mai tânără cu 15 ani. Însă în continuare Loredana Groza spune că secretul siluetei și înfățișării sale constă într-un stil de viață sănătos. 

„Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație…", a precizat Loredana Groza într-un interviu pentru VIVA!.