Stiri mondene

O recunoști?! Andra și-a impresionat fanii de pe Instagram cu ultimul look

Andra
Andra și-a uimit fanii din mediul online cu ultima sa apariție. S-a lăsat pe mâinile Emei Uta și schimbarea este wow!

Andra și-a impresionat fanii de pe instagram cu cea mai nouă fotografie postată. Andra este o artistă de renume, o mamă extrem de protectoare, dar și o femeie foarte frumoasă.

Artista în vârstă de 34 de ani și-a surprins în mod plăcut fanii din mediul online cu ultima sa apariție. Pregătindu-se pentru cel de-al 11-lea sezon Românii au Talent, Andra s-a lăsat pe mâinile magice ale make-up artistului Ema Uta, iar rezultatul a fost unul cu adevărat formidabil. 

Andra

Fanii sunt impresionați de transformarea Andrei: „Zici că ești J.LO”

Fotografia postată de artistă a strâns peste 85.000 de aprecieri și o multitudine de comenatrii frumoase de la fani. Fotografia postată de artistă vineri este cea mai apreciată din ultimele săptămâni.

„Zici că ești J.LO”, „Cel mai frumos machiaj vazut vreodata la tine....💖Ema e cea mai tare”, „Ema te transforma😍se vede profesionalismul ei”, au fost câteva dintre comentariile scrise de fani pe Instagram.

Andra

Andra a dat de veste pe contul ei de Instagram că au început filmările pentru cel de-al 11 lea talent show în cadrul căreia este jurată. Pe lângă faptul că este o artistă extrem de apreciată de fanii din întreaga țară și cei doi copii ai săi, Eva și David, au împrumutat din talentul ei. 

Eva face furori pe Tik Tok cu numeroasele videoclipuri în care dansează sau vorbește cu tatăl ei, în timp ce David este pasionat de dans și de beatbox.