Stiri

Influencer celebru, mort de coronavirus după ce a negat existența lui

Dmitriy Stuzhuk
Dmitriy Stuzhuk, un influencer din Ucraina a murit într-un mod tragic după ce a negat timp de câteva luni bune că ar exista coronavirusul.

Dmitriy Stuzhuk, influencerul în vârstă de 33 de ani care era antrenor de fitness și promova un stil de viață sănătos, a murit după ce coronavirusul i-a provocat complicații la inimă.

Dmitriy Stuzhuk s-a infectat în timpul unei unei vacanțe în Turcia. Avea gâtul umflat și dificultăți de respirație, iar când s-a întors în Ucraina a mers la spital pentru a face un test care a ieșit pozitiv. Influencerul a stat internat în spital timp de 8 zile cu un ventilator care îl ajuta să respire. 

Mesajul lui Dmitriy Stuzhuk după ce s-a infectat cu coronavirus 

În momentul în care s-a infectat i-a avertizat pe cei 1 milion de urmăritori ai săi că virusul există și trebuie să îi acorde mai multă importanță.

„Eu nu credeam că există Covid până când m-am îmbolnăvit. Covid-19 nu este o boală de care scapi repede, este grea”, spunea tânărul.

Fosta lui soție i-a ținut la curent pe urmăritorii influencerului în legătură cu starea lui de sănătate și tot ea a fost cea care a dat vestea morții. 

„Rămân doar amintiri calde, trei copii frumoși și o experiență valoroasă”, a scris Dmitriy Stuzhuk pe rețelele de socializare, potrivit Sky News.  

Dmitriy și Sofia Stuzhuk s-au despărțit în urmă cu șase luni. Cet doi au împreună trei copii, cel mai mic având doar nouă luni.