Stiri mondene

Ștefan Stan și Simona abia așteaptă să fie părinți! Artistul nu vrea să audă de schimbatul scutecelor

Ștefan Stan și Simona
Ștefan Stan și soția lui, Simona îl așteaptă cu mare nerăbdare pe Moș Nicolae pentru că acesta va veni în dar cu o fetiță.

Primul câștigător al show-ului Vocea României, în vârstă de 43 de ani, este mai fericit ca oricând. Ștefan Stan așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va ține pentru prima dată fetița în brațe.

Cei doi viitori părinți au început deja să se pregătească pentru vernirea pe lume a copiluli și deja au cumpărat tot ce ține de pătuţ, biberoane, suzete, body-uri și scutece, așa cum a declarat Simona pentru OK!Magazine.
Cei doi s-au gândit deja la numele pe care îl va purta fetița, unul dintre ele fiind Mihaela, iar celălalt, spun ei, îl vor dezvălui la momentul potrivit. 

Ștefan Stan

Ștefan Stan și Simona au stat depărțiți un an jumătate. Care a fost motivul separării

Deși cei doi au avut parte de o relație cu urcușuri și coborâșuri și chiar o despărițire de un an jumătate, și-au dat seama cănu pot trăi unul fără altul și că trebuie să construiască ceva frumos împreună.

„Deja aveam un an jumate de când strigam doar Simona şi atunci... te panichezi când ieşi din rutina ta. Cred că e vorba de maturitate. E bine atât timp cât nu-mi interzice nimeni să fac nimic, când decizia îmi aparţine, iar decizia mea e să-mi respect familia”, spune Ștefan Stan despre despărțirea lui de Simona.

Ștefan Stan spune că nu se vede schimbat în ipostaza de tătic, cu toate că este conștient ca va trebui să recurgă la compromisuri. Declară că nu vrea să participe la nașterea soției sale, și asta pentru că nu suportă să o vadă cum se chinuie.

„Când ţi-ai găsit jumătatea şi eşti nevoit să te schimbi, să faci compromisuri, să te apuci să faci chestii prin casă, să renunţi la ieşirile cu băieţii, aia e doar o relaţie de compromis. Trebuie să îi accepţi defectele partenerului şi atât. Dacă există o doză de toleranţă reciprocă e fix ceea ce trebuie!”, a declarat artistul în cadrul aceluiați interviu pentru OK!Magazine.

Însă nu neagă faptul că, cel mai probabil, Simona va fi cea care se va ocupa în totalitate de ce ține de copil, inclusiv trezitul noaptea.

„Nu cred că voi avea timp de aşa ceva, sper să nu, sper să fiu la studio, pe undeva. Dar nu-mi fac griji legat de Simona”, adăugând că mai există și bunicile care vor fi puse la treabă din plin.