Stiri

O femeie și-a înscenat răpirea și a folosit banii de răscumpărare de la soț pentru a merge la jocurile de noroc

O femeie și-a înscenat răpirea și a folosit banii de răscumpărare de la soț pentru a merge la jocurile de noroc
O femeie și-a înscenat răpirea și a folosit banii de răscumpărare de la soț pentru a merge la jocurile de noroc [Sursa foto: PixaBay]
O femeie din Spania și-a înscenat răpirea, iar cu banii de răscumpărare plătiți de soț a mers la jocurile de noroc. Avem detalii în articol!

Femeia de 47 de ani și-a înscenat răpirea chiar când soțul ei se afla pe patul de spital. Potrivit The Mirror, soțul femeii a primit mesaje în care i se spunea că soția sa a fost răpită și cum trebuie să procedeze pentru ca aceasta să fie eliberată. Speriat, bărbatul a urmat îndrumările soției, astfel că a plătit o răscumpărare în valoare de 6.000 de euro, apoi a sunat la poliție pentru a raporta răpirea femeii. 

După ce bărbatul a sesizat oamenii legii, o unitate de răpire de elită a fost mobilizată pentru a o salva pe femeie. Datorită filmărilor obținute de forțele de poliție Mossos dEsquadra, s-a constatat că afirmațiile acesteia erau false. Autoritățile au descoperit imagini cu ea în timp ce retragea banii respectivi chiar înainte de a merge la o sală de jocuri de noroc.

O femeie și-a înscenat răpirea și a folosit banii de răscumpărare de la soț pentru a merge la jocurile de noroc
O femeie și-a înscenat răpirea și a folosit banii de răscumpărare de la soț pentru a merge la jocurile de noroc[Sursa foto: PixaBay]

Femeia a fost găsită într-un cazinou din Badalona, lângă Barcelona

Oamenii legii au găsit-o pe femeie într-un cazinou din Badalona, lângă Barcelona și au arestat-o în mijlocul unui joc de noroc, sub suspiciunea de înscenare a unei infracțiuni și de extorcare. Ulterior, a fost eliberată pe cauțiune, fiind cercetată în stare de libertate. 

”Polițiștii au arestat o femeie spaniolă în vârstă de 47 de ani pentru că s-a prefăcut că a fost răpită și pentru că a susținut că răpitorii ei cereau 6.000 de euro pentru a o elibera în viață. Am fost alertați de soțul presupusei victime, care a contactat ofițerii din Badalona, precizând ​​că a primit mai multe mesaje pe telefonul mobil în care soția îi spunea că a fost răpită și îl sfătuia cum să acționeze”, a precizat purtătorul de cuvânt al Mossos dEsquadra.