Stiri mondene

Dimineața Nebună. Ce cadouri scumpe și-au făcut de-a lungul timpului cuplurile celebre. AUDIO

Dimineața Nebună. Ce cadouri scumpe și-au făcut de-a lungul timpului cuplurile celebre. AUDIO
Dimineața Nebună. Ce cadouri scumpe și-au făcut de-a lungul timpului cuplurile celebre. AUDIO [Sursa foto: arhiva ]
Cuplurile celebre știu cum să-și impresioneze partenerii sau chiar să îi șocheze. Iată ce cadouri scumpe și-au făcut de-a lungul timpului cuplurile celebre.

Vedetele de peste ocean nu rămân în pană de idei când vine vorba de cadourile pe care trebuie să le ofere partenerilor de viață cu ocazia diferitelor zile speciale. Ce cadouri scumpe sau extravagante și-au făcut cuplurile celebre de peste Ocean, afli din acest articol. 

1. Ben Affleck și Jennifer Lopez

În 2003, Ben Affleck i-a dăruit iubitei sale un colac de toaletă încrustat cu rubine, safire și diamante, despre care se presupune că ar fi valorat 105.000

de dolari. Affleck vorbise despre acest cadou în 2003, în cadrul The Tonight Show with Jay Leno, și declara atunci că i l-a oferit cu ocazia Crăciunului.

Este foarte posibil ca aceasta să fi fost doar o glumă pentru că în momentul în care Jennifer Lopez a fost întrebată despre acest cadou a negat.

2. Tom Cruise și Katie Holmes

Tom Cruise și Katie Holmes s-au căsătorit în 2006 și drept cadou de nuntă i-a oferit un avion Gulfstream care ar fi costat 20 de milioane de dolari.

3. Beyoncé și Jay-Z

La aniversarea a 41 de ani, Beyonce a primit cadou de la soțul ei o mașină Bugatti Veyron Grand Sport. La rândul ei, artista i-a oferit lui Jay-Z de ziua tatălui un avion privat în valoare de 40 de milioane de dolari.

4. Kim Kardashian și Kanye West

Kim Kardashian a vrut să-l impresioneze pe Kanye West și în ziua în care acesta a împlinit 38 de ani, Kim a închiriat arena Staples Center din Los Angeles pentru ca acesta să se joace baschet cu prietenii săi.

A costat-o 111.000 de dolari și sperăm că măcar Kanye s-a putut bucura de această surpriză.

5. Angelina Jolie și Brad Pitt

În urmă cu mai mulți ani înainte de despărțire, Angelina Jolie i-a oferit lui Brad Pitt un măslin vechi de 200 de ani care a costat 18.500 de dolari.

6. David și Victoria Beckham

David și Victoria Beckham nu duc lipsă de imaginație când vine vorba de cadouri. În anul 2004, David Beckham i-a cumpărat soției sale un vibrator în valoare de 1,8 milioane de dolari. Jucăria sexuală era fabricată din platină și era încrustată cu diamante.

7. Offset și Cardi B

Offset i-a cumpărat lui Cardi B, cu ocazia aniversării ei, un Lamborghini, chiar dacă ea nu are permis de conducere, care a costat 200.000 de dolari. Pentru a o determina pe Cardi B să vină în Atlanta, acolo unde se afla mașina, Offset i-a spus de o urgență medicală, care era falsă.

8. Katy Perry și Russell Brand

Cu ocazia împlinirii vârstei de 35 de ani, Katy Perry a cumpărat pentru fostul ei soț, Russell Brand, o călătorie în spațiu care a costat 200.000 de dolari 

9. James Righton și Keira Knightley

Keira Knightley și James Righton s-au căsătorit în 2013, iar muzicianul în vârstă de 38 de ani i-a dăruit actriței un măslin vechi de 100 de ani drept cadou de nuntă, care a costat în jur de 3.000 de lire sterline. 

10. Travis Scott și Kylie Jenner

După ce a născut-o pe fiica ei în februarie 2018, Kylie Jenner a primit din partea lui Travis Scott un Ferrari LaFerrari în valoare de 1,4 milioane de dolari. Când Kylie a împlinit 21 de ani, Travis i-a cumpărat un Rolls Royce de epocă, iar în același an, de Crăciun, i-a cumpărat un Rolls Royce Wraith, care a costat aproximativ 320.000 de dolari.