Stiri

O femeie a mărturisit că nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului, în 13 ani de căsnicie: „Așa am procedat mereu”. Care este, de fapt, motivul

O femeie nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului ei
O femeie nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului ei [Sursa foto: Facebook]
Soția unui român în UK susține că nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului ei. Iată care este motivul pentru care a ales să recurgă la această decizie.

O femeie din Marea Britanie este căsătorită de 13 ani cu un român și spune că, în tot acest timp, soțul ei nu a văzut-o niciodată dezbrăcată. Julie Cook a povestit că atunci când este timpul să se pregătească pentru noapte, se strecoară în baie să-și pună pijamaua. Se întoarce apoi în dormitor, îmbrăcată complet în hainele sale de noapte, și se bagă în pat. Ea spune că soțul ei s-a obișnuit, dar fiind român, are o abordare liberă cu privire la intimitate, dar în momentul când Julie îi spune  Sunt englezoaică ,

el tolerează orice din partea ei. 

O femeie nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului ei
O femeie nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului ei[Sursa foto: Facebook]

Julie Cook nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului ei: „ Mi se pare destul de dificil”

Modelul său de relații de familie i-a fost inspirat de actrița britanică Linda Robson, în vârstă de 64 de ani, care a jucat în serialul maraton „Birds of a Feather” și prezintă emisiunea „Loose Woman” la postul de televiziune britanic ITV.

Deși Julie nu este catolică și nu are niciun motiv religios să se îmbrace în spatele ușilor închise, totuși, ea este complet de acord cu actrița pe care o admiră mai mult, ea spune că dacă mai mulți oameni ar urma exemplul Lindei, toți ar avea căsnicii mult mai fericite. 

O femeie nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului ei
O femeie nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului ei [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Un bărbat și-a investit economiile pentru a deveni un câine: „A fost visul meu”. Imaginile care au făcut înconjurul internetului

„Mi se pare destul de dificil. Nu m-am dezbrăcat niciodată în fața soțului meu, așa că îmi pun pijamalele când intru în baie. Copiii mei m-au văzut dezbrăcată, dar nu și soțul sau foștii parteneri.  Așa am procedat mereu, obosită sau nu. La fel, nu-l las pe soțul meu să intre peste mine când sunt în baie, indiferent dacă mă machiez sau, Doamne  ferește, am nevoie la toaletă.  Soțul meu chiar s-a adaptat, își schimbă și el pijamaua atunci când eu nu mă uit. Deci, cu riscul de a părea de modă veche sau ciudată, sunt de acord cu Linda în această privință.  Nu cred că ești mironosiță dacă te pregătești într-o altă cameră, indiferent de cât timp ai fost căsătorită sau într-o relație – cred că înseamnă să ai respect față de sine și că vrei să păstrezi un anumit mister în relația ta ,  a spus Julie Cook.

O femeie nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului ei
O femeie nu s-a dezbrăcat niciodată în fața soțului ei[Sursa foto: Facebook]

De asemenea, ea consideră că renunțarea la intimitate este la fel ca suflatul nasului,  vopsirea părului și toate celelalte lucruri personale. Julie spune că nu a făcut niciodată așa ceva de față cu soțul său și nu înțelege oamenii care o fac.

Citeste si: Dimineața Nebună. „Cel mai murdar om din lume” a murit la câteva luni după ce s-a spălat pentru prima dată în peste 50 de ani. Audio

„Am auzit povești despre atât de multe femei care și-au lăsat soții să le vadă toate micile lor secrete: cum își rad părul de pe picioare, cum stau la toaletă când sunt în baie sau cum le privesc atunci când se machiază. Nu am înțeles asta niciodată.  Cum se mai găsesc toți acești oameni atrăgători? Nu e de mirare că atât de mulți oameni au aventuri. Trebuie să păstrați un pic de mister! Dumnezeu știe că există destulă oboseală și plictiseală în viața cotidiană, cu îngrijirea copiilor, cu treburile casnice, carierele și cu naveta”,  a mai spus femeia.