Actrița Ioana Ginghină a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat, după ce nu a mai mâncat carne.
Actrița Ioana Ginghină a mărturisit că s-a simțit rău după ce, timp de mai mulți ani, nu a mâncat carne și a fost nevoită să înceapă să consume din nou.
Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Ioana Ginghină, după ce a renunțat la carne
Ioana Ginghină a fost vegetariană în ultimii ani, dar recent a decis să reintroducă carnea în dietă ca urmare a unor probleme de sănătate. Vedeta a relatat că dificultățile legate de deficiențele nutriționale și necesitatea perfuziilor cu vitamina B12 au determinat-o să reconsidere dieta vegetariană strictă. Deși inițial reticentă, Ginghină recunoaște că acum tânjește după carne, semn că organismul său era într-o mare nevoie de nutrienți esențiali. În planurile sale imediate se numără ajustarea dietei după perioada sărbătorilor, pentru a asigura un echilibru sănătos în alimentație. „Acum mânânc carne, pe 8 martie am început.
”Recunosc că și atunci când nu mâncam carne gustam o bucățică de drob”
Ioana Ginghină a mărturisit că evită consumul de miel în perioada Paștelui, preferând alte preparate tradiționale cum ar fi drobul. Vedeta a menționat că, deși în trecut era vegetariană, nu se putea abține să nu guste din drob sau piftie. Fiica ei, Ruxandra, rămâne vegetariană pentru moment, dar Ioana anticipează că și aceasta ar putea începe să consume carne, mai ales acum când în casă se gătește mai des carne la grătar. Schimbarea vine după o perioadă în care Ioana s-a simțit sătulă de pește, singura carne pe care o consuma sporadic. „Mielul nu îmi place. Sigur o să facă mama de Paște. Îmi place drobul. Recunosc că și atunci când nu mâncam carne gustam o bucățică de drob, și piftie mai mâncam. Ruxandra e în continuare vegetariană, dar o tentează și pe ea. Acum se gătește în casă grătar, bine și înainte se făcea pește la grătar, dar mă săturasem și de pește și nu mai mâncam. Cred că în curând o să se dea și ea pe carne.”, a mai spus actrița.