Stiri mondene

„Nu există scuză pentru așa ceva!” Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Răzvan Miheț după filmarea în care Radu Siffredi îi vorbește urât unuia dintre copiii săi

Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Răzvan Miheț după filmarea în care Radu Siffredi îl înjură pe unul dintre copiii săi
[Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Internauți au rămas muți de uimire când au văzut imaginile în care Radu Siffredi îl înjura pe unul dintre copiii iubitei sale. Apelul disperat de pe pagina de Instagram a lui Răzvan Miheț.

Radu Siffredi poate fi considerat omul momentului de când a început povestea de dragoste cu Oana Matache. Familia artistei nu este de acord cu această relație, lucru evidențiat constant de Gina Matache. Interpreta de muzică populară a postat o filmare în care actualul iubit al Oanei, Radu Siffredi, i-a înjurat nepoții. Totul a pornit după ce artista a intrat la el în cameră și i-a transmis că unul dintre copii s-a trezit.

Vizibil deranjat, acesta nu se controlează și rostește o replică care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. După ce a văzut filmarea, Gina Matache a declarat că nu mai suportă ca nepoții ei să stea lângă acest om și a cerut ajutorul internauților. 

Citește și: Decizia radicală luată de Oana Matache după hate-ul din mediul online. Nimeni nu se aștepta la asta din partea ei

 Radu Siffredi
Radu Siffredi[Sursa foto: Captură video]

Momentul s-a viralizat instant și a creat un val de reacții. Filmarea a ajuns și la Răzvan Miheț care a rămas pur și simplu uimit. Internauții își fac griji pentru cei mici, mai ales că sunt la vârsta la care ar trebui să aibă parte de o educație aleasă. Pentru că nu au putut să treacă cu vederea, au luat cu asalt secțiunea de comentarii, fâcând un apel disperat.

Citește și: Ce spune Oana Matache despre ”înțepăturile” din mediul online dintre Radu Siffredi și Gina Matache: ”Cine nu e bine, nu e bine”

„Știm că îți iubești copiii și sigur vei lupta pentru binele lor însă i-ai mai repede din mediul ăla infect! A ajuns un măscărici să-și bage...în copilul tău ...Oana pare că folosește copiii în scopuri publicitare, practic mai toți followerii ei sunt pe pagina ei pentru copii. Dacă îi iubește nu ar sta 1 secundă cu un pămpălau care i-a înjurat copilul. Nu există scuză pentru așa ceva!”, este mesajul scris de un internaut.

Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Răzvan Miheț după filmarea în care Radu Siffredi îl înjură pe unul dintre copiii săi
Oana Matache și Răzvan Miheț[Sursa foto: Facebook]

Radu Siffredi a venit cu precizări în ceea ce privește acest subiect

De asemenea, Radu Siffredi a reacționat la rândul său după ce mama iubitei lui a publicat înregistrarea și a transmis un mesaj controversat pe rețelele sociale, în urma scandalurilor care au avut loc. El a spus că nu va mai face un live pentru o perioadă, iar la momentul oportun o să vină cu explicații.

Citește și: Ce condiție i-ar pune Clara Chia Marti lui Piqué să o ia de nevastă

Radu Siffredi și Oana Matache
Radu Siffredi și Oana Matache [Sursa foto: Captură video]

Citește și: Oana Matache, sătulă să fie criticată. Sora Deliei o consideră vinovată pe mama sa pentru valul de hate pe care îl primește: ”Mă văd nevoită să acționez”

„Fără stream. În seara asta și pentru o perioadă. La momentul potrivit o să mă explic. Până atunci go on with bullshit. Reușiți să-mi luați tot. (…)”, a scris Radu Siffredi.