Stiri mondene

Nominalizări Survivor! Cine a fost nominalizat spre eliminare vineri?!

Nominalizări Survivor 2021
Nominalizări Survivor 2021 [Sursa foto: Captură YouTube]
În seara de vineri are loc o nouă serie de nominalizări și pentru că Faimoșii au pierdut jocul de imunitate ei sunt cei care trebuie să facă acest pas.

Competiția Survivor România este din ce în ce mai grea și în seara de vineri au loc noi nominalizări în tabăra Faimoșilor. 

Roxana Nemeș este nominalizată pentru eliminare. 

„Am foarte multe planuri de acum în colo indiferent că rămân sau nu în competiție. Îmi doresc să rămân, cred că m-am adaptat destul de bine. Probabil mă așteaptă alte lucruri acasă. Probabil așa a vrut Dumnezeu”, a spus Roxana Nemeș după ce a aflat că este nominalizată pentru eliminare. 

Noiminalizări în tabăra Faimoșilor. De ce au pierdut jocul de imunitate de vineri seara

Înainte de a porni la nominalizări, concurenții au fost întrebați de prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, de ce cred ei că au pierdut concursul de astăzi.

Iată ce au răspuns concurenții

Culiță Sterp: Este vina noastră ca echipă pentru că nu ne-am sincronizat și ne-am blocat. Sperăm ca de acum în colo să fim mai puternici. Fiecare să tragă de 10 ori mai mult ca să ajungem la rezultate mai bune.  Cătălin Moroșanu a făcut un camp de antrenare. Și ne-a ajutat foarte mult asta că nu au mai fost diferențe atât de mari.

Alexandra Stan: Cred că fiecare din noi a arătat că își dorește foarte mult să câștigăm Ne-am demoralizat un pic și după ce Majda a fost plecată, după ce i s-a făcut rău. Trebuie să dpm din ce în ce mai mult de fiecare dată

Jador: Îmi pare foarte rău că mă aflu în situația asta. Aș vorbi cu fiecare în parte dacă aș putea, să-i încurajez și să le ridic moralul. Problema e că nu suntem o echipă și lăsăm lenea și nu strigăm, deși contează foarte mult să încurajăm. Îl ajută 50% asta.  Și multe alte secrete pe care nu le pot spune aici. Îmi pare rău că trebuie să nominalizăm pe cineva. Ne mai certăm, ne mai împăcăm și ținem unul altul. Competiția ne îndepărtează.

Nominalizări Survivor 2021 - Jador
Nominalizări Survivor 2021 - Jador[Sursa foto: Facebook]

Jador spune că în echipa Faimoșilor au intervenit unele tensiuni și competiția nu mai este atât de relaxantă pe cât era la început.

Sinceră să fiu, din punct de vedere psihic, sunt destul de dărâmată deoarece am ajuns să țin la fiecare membru al echipei. Îmi este foarte greu să nominalizez pe cineva. Aș vrea să mă nominalizez pe mine pentru că imi este foarte greu să merg acolo și să scriu numele unei persoane. Este dureros, stresant, știu că va provoca mai multe tendiuni”, a spus Simona Hapciuc adăugând că nu este nimic personal.

Roxana Nemeș: Nu-mi doresc să dezmăgesc. Nu pot decât să spun colegilor mei că o să fac tpt posibilul să mă adun pentru că știu că pot. Nu știu unde mi-a plecat norocul. Trebuie să mă adun să sau tot ce e mai bun din mine.

Nominalizări Survivor 2021 - Nemeș
Nominalizări Survivor 2021 - Nemeș[Sursa foto: Facebook]