Stiri mondene

Nominalizări Survivor! Cine a fost nominalizat pentru eliminare sâmbătă?

Survivor România, Războinicii
Survivor România, Războinicii [Sursa foto: Captură KANAL D]
Ediția de sâmbătă Survivor România, este o nouă emisiune în care concurenții vor nominaliza un concurent spre eliminare.

Sâmbăta seara este al doilea joc de imunitate al săptămânii la Survivor România, iar concurenții luptă cu toate forțele pentru a-și păstra echipa completă. Vineri seara Faimoșii au fost cei care au condus jocul detașat și au câștigat cu 10 la 4, în vreme ce Războinicii au fost puși în ipostaza în care au fost nevoiți să nominalizeze un concurent spre eliminare. Astfel, Războinicii au votat și au decis că Andreea este cea care ar trebui să plece acasă, mai ales că a suferit o accidentare. 

Survivor România, Andreea de la Războinici nominalizată spre eliminare
Survivor România, Andreea de la Războinici nominalizată spre eliminare [Sursa foto: Captură KANAL D]

În seara aceasta vor fi din nou nominalizări, iar acest lucru va depinde de echipa care va câștiga jocul. Dacă Războinicii vor pierde din nou, ei vor fi nevoiți să aleagă un alt coleg care nu mai merită să rămână în competiția Survivor România.  

Cine a fost propus spre eliminare sâmbătă la Survivor România?! 

Proba din seara aceasta a fost un adevărat spectacol. Războinicii și Faimoșii au fost nevoiți să lupte prin noroi pentru a putea ajunge la finalul traseului, noroiul fiind dușmanul principal al concurenților din Republica Dominicană. Faimoșii s-au descurcat cel mai bine pe traseu aducând 7 puncte, doar Simona Hapciuc pierzând în fața Marilenei care a adus primul punct pentru Războinici. 

Faimoșii au fost cei care au câștigat al doilea trofeu de imunitate al săptămânii, Zanni fiind concurentul din echipa Faimoșilor care a adus punctul decisiv. Războinicii vor fi nevoiți să nominalizeze un nou concurent spre eliminare. 

În urma voturilor, Marilena a fost a doua Războinică nominalizată spre eliminare.