Stiri

Noi artiști confirmați la UNTOLD 2022! Hardwell, Lost Frequencies, Steve Aoki, printre artiștii care vor urca pe scenă

Noi artiști confirmați la UNTOLD 2022! Hardwell, Lost Frequencies, Steve Aoki, printre artiștii care vor urca pe scenă
Noi artiști confirmați la UNTOLD 2022!  [Sursa foto: Facebook/Untold ]
Organizatorii UNTOLD au anunțat nume noi în line-up-ul Untold, festivalul care va avea loc în august la Cluj Napoca.

UNTOLD 2022 anunță nume noi în Line-up-ul Untold, festivalul de la Cluj. 

Cine sunt dj-ii care vor urca pe scena Untold anul acesta?! 

Hardwell, Alok, Lost Frequencies, Steve Aoki, Vini Vici, sunt câteva dintre numele dj-ilor adaugați line-up-ului Untold de anul acesta, pe lângă cei confirmați deja. 

Dj-ul olandez Hardwell se întoarce la festivaluri după o pauzaă de patru ani.

Anul acesta, creatorul stilului big-room house a ales doar 4 festivaluri mari din întreaga lume în turneul de revenire: UNTOLD, TML, Ultra și Creamfields. 

„DJ-ul belgian Lost Frequencies a ajuns la ediția de anul trecut însoțit de părinții săi. Acesta a declarat că și-a dorit să-și aducă mama la un festival pe care-l iubește. Ultimul single al producătorului belgian, intitulat Where Are You Now a fost produs în colaborare cu artistul britanic Calum Scott, cu care s-a întâlnit pentru prima dată pe scena principală a festivalului UNTOLD, ediția 2021.

Where Are You Now  este piesa cu care Lost Frequencies a ajuns în toate clasamentele lumii, videoclip-ul piesei a trecut de 47 de

milioane de vizualizări pe YouTube, iar pe Spotify piesa a fost ascultată de peste 370 de milioane de ori”, au mai anunțat organizatorii Untold. 

David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Major Lazer, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner LIVE și Tujamo, Above & Beyond, dar și artista britanică Anne-Marie vor urca pe scena festivalului Untold la cea de a 7-a ediție programată între 4 și 7 august în Cluj-Napoca. 

Artiști ce vor urca pe scenele Galaxy, Alchemy, Fortune  la Untold 

Scena Galaxy aduce artiști în premieră anul acesta. Este vorba despre germanul Stephan Bodzin, considerat o emblemă a stilului techno underground. Amelie Lens revine pe scena Galaxy, alături de Maceo Plex, Mathame, DJEFF și Mahony. Alți artiști vor fi anunțati în curând. 

Noi artiști confirmați la UNTOLD 2022
Noi artiști confirmați la UNTOLD 2022[Sursa foto: Facebook/Untold ]

Scena Alchemy prezintă și în 2022 cele mai cunoscute nume din dubstep, grime, trap, hip-hop, trip-hop: Borgore, Netsky, Malaa, Princess Nokia, Noisia, Dub FX & Woodnote, Sub Focus B2B Wilkinson, Deliric X Silent Strike, Grasu XXL & Guess Who, Macanache, Nane.

Stilul trance este celebrată la fiecare ediție a festivalului UNTOLD, iar anul acesta scena Fortune va fi gazdă pentru artiști precum Ferry Corsten, Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani sau Markus Schulz.